FESPA 2019

Canon op FESPA 2019

14 - 17 mei 2019 op München Messe
Stand B5-E30

Aanmelden voor FESPA 2019

ERVAAR DE EMOTIE VAN PRINT

Ontdek nieuwe, winstgevende, creatieve mogelijkheden voor uw onderneming. Laat u inspireren door hoogwaardige toepassingen en geef uw business een vliegende start.

Of u nu uw productie efficiënter wilt maken of nieuwe manieren wilt vinden om waarde toe te voegen voor uw klanten, Canon laat u op FESPA 2019 zien hoe u dit doet.

fespa2019

NIEUWE MOGELIJKHEDEN CREËREN

Canon zal een reeks grootformaat toepassingen tonen, die u de emotie van print laten ervaren en u laat zien hoe print kan worden gebruikt om een inspirerende, unieke en onverwachte beleving te creëren van de gehele customer journey. Dit doen we aan de hand van een promotiecampagne voor 'Speed' - een verhaal over print en emotie. Het begon met een fotoboek met lifestyle-beelden van Horst A. Friedrichs, gevolgd door een groot aantal promotionele en merchandising printtoepassingen die de kracht, de unieke toepassingsmogelijkheden en de kwaliteit van digitaal drukwerk demonstreren. Ook hebben we Horst ondersteund met out-of-home advertising, point-of-sale materialn en een unieke en bijzondere uitnodiging voor de boekpresentatie.

Video bekijken

LAAT UW BUSINESS GROEIEN

Laat u inspireren door onze innovatieve technologische oplossingen en ontdek hoe de baanbrekende Océ Colorado met Canon UVgel-print technologie en de nieuwste ontwikkelingen in de Océ Arizona flatbed printer serie groei stimuleren en nieuwe mogelijkheden creëren om uit te breiden naar nieuwe producten en nieuwe markten.

Belangrijkste producten en technologieën op de beurs

Registreren voor FESPA 2019

Als u Canon wilt bezoeken op FESPA 2019, kunt u zich via onderstaande link registreren. (Geen code vereist.)

AANMELDEN