Canon Global Services

Bij Canon Global Services is printen onze passie. De Managed Print Services (MPS) van Canon zijn ontworpen voor het verbeteren van uw bedrijfsprocessen voor het doeltreffend verzamelen, beheren en distribueren van informatie via de wereldwijde levering van uitstekende diensten en innovatieve technologie.

Canon biedt u een flexibele benadering voor printbeheer. Canon ontwerpt en levert in nauwe samenwerking met u de oplossing met de meeste waarde die voldoet aan uw huidige en toekomstige behoeften. Een oplossing die zorgt voor continue verbetering en controle in uw hele organisatie die u steunt bij uw eigen zakelijke doelstellingen. Canon biedt u ook een enkel toegangspunt voor alle zakelijke services dat zorgt voor een soepele overgang en implementatie, zowel op globaal als lokaal niveau.

Wereldwijde voordelen

Met Canon's bewezen track record in MPS en veranderingsmanagement plus een sterke en ethische zakelijke aanpak, biedt de samenwerking met Canon Global Services een scala aan voordelen, waaronder:

Compleet end-to-end-beheer
Beheer van uw gehele wereldwijde printuitvoer, van desktops tot All-in-Ones, en centrale repro-afdelingen en extern afdrukken.

Effectieve implementatie
Gedragsverandering wordt opgenomen als hoofditem voor een effectieve implementatie.

Uitstekend continu beheer
Gegarandeerde besparingen worden geleverd via het flexibele dagelijkse printbeheer om uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Diepgaande kennis van uw wereldwijde business
Advies van experts om u te helpen verstandige beslissingen te nemen over kosten, duurzaamheid, veiligheid en efficiency van processen.

Innovatieve technologie
Innovatieve producten en services van uitstekende kwaliteit die uw productiviteit verbeteren en innovatieve werkwijzen ontwikkelen.

Naadloze schaalbaarheid
Oplossingen die zijn ontworpen om te voldoen aan uw huidige en toekomstige bedrijfsbehoeften en echte transparantie in kosten en waardevastheid bieden.

Veilige en duurzame oplossingen
Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij alles wat Canon doet.

Case studies

Een mondiale methode

Canon Global Services bieden een flexibele en transparante benadering van MPS, voor advies over en ontwerp en levering van oplossingen op maat die zijn gebaseerd op toonaangevende ITIL-methodiek (IT Infrastructure Library). Dit omvat vijf specifieke maar onderling samenhangende fasen:

Fase één: Bezoek
Canon voert een MPS-audit uit om inzicht te krijgen in uw vereisten. Tijdens het onderzoek worden uw huidige printers en printgedrag geïnventariseerd, projecteisen vastgelegd en de totale eigendomskosten voor de huidige situatie bepaald.

Fase twee: Ontwerp
De ervaren consultants van Canon gebruiken de resultaten van de MPS-audit om een print- en documentenoplossing te ontwerpen die voldoet aan en meegroeit met uw immer veranderende behoeften. Wij werken met u samen om een business case te definiëren, stellen een serviceoplossing voor op en maken uw gegarandeerde besparingen inzichtelijk.

Fase drie: Overgang en implementatie
Het Canon-team implementeert een programma voor een naadloze overgang naar uw nieuwe beheeroplossing. Hiervoor wordt vastgelegde methode, training en communicatie gebruikt ter ondersteuning van uw organisatie en eindgebruikers.

Fase vier: Ondersteunen en beheren
Canon zorgt ervoor dat uw printeigendom en documentenworkflows op de lange termijn optimaal blijven presteren. Hierbij wordt het grootste belang gehecht aan het bereiken van KPI's en SLA's.

Fase vijf: Evaluatie
Het vastleggen en rapporteren van service- en prestatiegegevens wordt gebruikt om voortdurende verbeteringen te blijven leveren, waarbij uw zich ontwikkelende organisatorische behoeften worden ondersteund.