Canon Camera

Compactcamera

Canon PowerShot ZOOM Black met verbeterde firmware

Kom dichterbij met deze ergonomisch gevormde, compacte monoculaire telelens in onopvallend zwart. Met een snelle 3-staps zoomfunctie, ideaal voor discreet zoeken en bewaken, met een 12 Megapixel-sensor voor beelden met datum- en tijdsaanduiding, een hoger ISO-bereik en een langere opnametijd dankzij verbeterde firmware.

Maak kennis met de Canon PowerShot ZOOM Black met verbeterde firmware

Naast de PowerShot ZOOM black* biedt de verbeterde firmware de volgende drie functies: een hoger ISO-bereik, uitgebreide video-opname en foto's met datum- en tijdstempel.

Hoger ISO-bereik

Vanwege de specifieke behoeften van bewakingsprofessionals is de ISO-waarde verder verhoogd van ISO 3200 naar ISO 12800 voor een betere gevoeligheid bij weinig licht. Deze extra gevoeligheid betekent dat onderwerpen gemakkelijker kunnen worden geïdentificeerd, zelfs in het donker.5

Langere video-opnamen

In tegenstelling tot de beperkte opnametijd van 9 minuten en 59 seconden van de standaard PowerShot ZOOM, heeft dit model een verbeterde opnametijd waarmee je tot 29 minuten en 59 seconden continue Full HD-video kunt opnemen. De ingebouwde batterij biedt een opnametijd van 60 minuten, waardoor deze ideaal is voor het verzamelen van bewijsmateriaal.6

Datum- en tijdstempel

Uniek voor dit model is de mogelijkheid om foto's van een tijdstempel te voorzien bij het verzamelen van bewijs om zo gebeurtenissen te documenteren, wat ideaal is voor hulpdiensten.

Compact, krachtig, draagbaar

De matzwarte kleur maakt deze speciale PowerShot ZOOM geschikt voor hulpdiensten en overheidsgebruikers. Het biedt een scala aan nieuwe functies die niet beschikbaar zijn op het consumentenmodel dankzij een speciale firmware-update.

Een PowerShot in zakformaat waarmee je altijd dichtbij komt

Deze draagbare en digitale monoculaire camera biedt discrete bewaking dankzij de uitstekende ergonomie en de matzwarte afwerking, en heeft een USB-C-oplader2 voor maximale veelzijdigheid.

Krachtiger voor specifieke behoeften

Maak opnamen in Full HD van maximaal 29 minuten en 59 seconden6 of maak foto's van 12 Megapixel met datumstempel3 en krijg zelfs bij weinig licht bruikbare resultaten dankzij de hoge ISO5-capaciteit.

CANON PowerShot ZOOM Black

Intuïtieve bediening met bereik

De camera heeft volledig automatische bediening, basisinstellingen en een 3-staps zoom, waaronder brandpuntsafstanden van 100 mm, 400 mm1 (optisch) en 800 mm (digitaal), zodat je gemakkelijk dichter bij het onderwerp kunt komen.

CANON PowerShot ZOOM Black

Een zeker en stabiel beeld

Maak vol vertrouwen opnamen dankzij de krachtige 4-assige Optical Image Stabilizer en zie precies wat je vastlegt door een heldere en scherpe elektronische zoeker met 2,36 Megapixel.

Verbinden, bedienen en creëren

Met de Canon Camera Connect-app kun je op afstand opnamen maken via Wi-Fi. Je kunt de beelden ook geotaggen via een Bluetooth®-koppeling4 met een smart device.

Kom dichtbij. Nog dichterbij.

Van 100 mm, naar 400 mm, en nog verder weg.

Specificaties

 • Notification Imagee

  Hoge ISO5

  Leg zelfs bij weinig licht duidelijke beelden vast

 • Notification Imagee

  Datum- en tijdstempel

  Leg bewijs vast met een datum- en tijdstempel3

 • Notification Imagee

  3-staps zoom

  Snel schakelen tussen brandpuntsafstanden van 100 mm, 400 mm en 800 mm1

 • Notification Imagee

  12 Megapixel sensor

  Maak gedetailleerde foto's

 • Notification Imagee

  Full HD-video's

  Maak video's van hoge kwaliteit in 30p / 25p / 24p

 • Notification Imagee

  USB-C

  Voor snel en handig opladen2

 • Notification Imagee

  EVF

  Met de heldere elektronische zoeker met 2,36 MP kun je kijken, opnamen maken en instellingen wijzigen.

 • Notification Imagee

  Optische 4-assige IS

  Maak en bekijk opnamen vanuit de hand

 • Notification Imagee

  Afstandsbediening

  Bediening via de Canon Camera Connect-app voor discrete opnamen

 • Notification Imagee

  Snelle continu-opnamen

  Leg de actie vast met 10 fps

Wil je dat een Canon-medewerker contact met je opneemt?

Vraag meer informatie aan door op de knop te klikken, zodat een productspecialist van Canon contact met u kan opnemen
CANON PowerShot ZOOM Black

Inhoud van de doos

 • PowerShot ZOOM Black met verbeterde firmware

 • IFC-100U-interfacekabel

 • Polsriempje WS-800

 • Gebruikershandleiding

Canon PowerShot ZOOM Black met verbeterde firmware
Beoordelingen en recensies

Accessoires

Canon raadt deze accessoires van derden aan om je PowerShot ZOOM te beschermen en je gebruikerservaring te verbeteren. Vul het onderstaande korte formulier in om te vragen of een productspecialist van Canon contact met je opneemt.

 • Speciale neopreen hoes

  Bescherm je PowerShot ZOOM Black met een speciaal gemaakte hoes van neopreen
 • Statiefbevestiging

  Een licentie voor het maken van je eigen statiefbevestiging via een 3D-printer is verkrijgbaar bij Canon. Canon kan je helpen bij het vinden van een extern bedrijf om de statiefbevestiging te printen.
 • Externe voedingsoplossingen2

  Kies uit een reeks originele Canon-opties en opties van derden voor draagbare voeding, opladen in de auto of netvoeding

Gerelateerde producten

Klik op de onderstaande koppelingen voor meer informatie over de verrekijkers van Canon, die een superieure optische kwaliteit bieden, evenals beeldstabilisatie voor een superstabiel uitzicht.

 • PowerShot ZOOM

  PowerShot ZOOM

  Als je geïnteresseerd bent in PowerShot ZOOM Black zonder verbeterde firmware, bekijk dan de details hieronder.
 • Canon Camera

  VERREKIJKERS VOOR WATERSPORT

  Met deze verrekijkers kun je rustig kijken, zelfs als het water dat niet is. Dat maakt ze ideaal voor zeilen of andere activiteiten op het water.

  • Vergroot tussen 10 en 18 keer
  • Optische beeldstabilisatie voor een stabiele weergave
  • Weerbestendig en duurzaam
 • Canon Camera

  VERREKIJKERS VOOR PUBLIEKSSPORTEN

  De compacte en handzame sportverrekijker van Canon halen alles gemakkelijk dichterbij. Een optische Image Stabilizer zorgt voor superstabiele beelden vanuit de hand, terwijl je met de grote beeldhoek gemakkelijker de lucht scant of snel bewegende onderwerpen kunt volgen.

  • Vergroot tussen 8 en 12 keer
  • Optische beeldstabilisatie voor een stabiele weergave
  • Compact en lichtgewicht
 • Canon Camera

  STERRENKIJKERS

  De sterrenkijkers van Canon hebben een grotere objectieflens met krachtige vergroting die in het donker meer licht binnenlaat waardoor je verder weg kunt kijken. De Image Stabilizer zorgt voor een stabiel beeld als je vanuit de hand sterren gaat kijken, maar je kunt de verrekijker ook gemakkelijk op een statief plaatsen.

  • Vergroot tussen 10 en 18 keer
  • Optische beeldstabilisatie voor een stabiele weergave
  • Comfortabel vast te houden
  1. Vergroting is respectievelijk 1,2x / 4,8x / 9,6x bij 100/400/800 mm. De hier genoemde brandpuntsafstanden zijn equivalenten van 35 mm en de 800 mm is 2x digitale zoom van 400 mm optische brandpuntsafstand.
  2. De camera wordt geleverd zonder oplader. De minimale oplaadvereiste is een PD-compatibele USB-voedingsbron die minimaal 5 V en 1,5 A levert met een USB-aansluiting type C en bij gebruik van de meegeleverde type-C-naar-type-C-USB-kabel.
  3. Datumstempel alleen voor foto's.
  4. Uitgerust met Bluetooth® met technologie voor laag energieverbruik. Het Bluetooth®-woordmerk en de Bluetooth-logo's zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merken door Canon Europa Ltd. gebeurt onder licentie. Overige producten en merknamen zijn handelsmerken van de respectievelijke eigenaren. Wi-Fi® is een gedeponeerd handelsmerk van de Wi-Fi Alliance. Het Bluetooth®-woordmerk en de Bluetooth-logo's zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merken door Canon Inc. gebeurt onder licentie. Overige producten en merknamen zijn handelsmerken van de respectievelijke eigenaren.
  5. In vergelijking met het standaard ISO-gevoeligheidsbereik van 100-3200 zal het beeld enige ruis (oneffenheden, glans, strepen, enz.) en ongelijkheid in kleuren vertonen wanneer de camera wordt gebruikt bij een hoog ISO-bereik van 6400-12800. De AF-prestaties bij weinig licht (bij gebruik van het ISO-bereik 6400-12800) hebben hetzelfde niveau als de AF-prestaties bij het standaard ISO-bereik van 100-3200.
  6. De maximale opnametijd voor video is verlengd, maar afhankelijk van de opnameomgeving/-situatie kan de opname stoppen voordat 29:59 is bereikt. Er is geen garantie dat je altijd tot de maximale opnametijd kunt opnemen.