Océ Colorado 1650

De flexibele keuze

Océ Colorado 1650
Océ Colorado 1650

tot wel 159 m2/uur

in de glans-modus

maximaal 1.800 dpi

printresolutie

2 mediarollen

automatische invoer en wisseling

1625 mm

maximale rolbreedte

Nieuwe UVgel-printer met flexibele inkten en opties voor mat en glanzend printen

Ontdek nieuwe zakelijke horizonnen met een verbluffend toepassingsbereik. Océ FLXfinish maakt het mogelijk om te printen met een onberispelijk glanzende of een luxueuze matte afwerking ongeacht de gebruikte media. Produceer professioneel behang, prachtige stickers of luxe front- en backlits die echt in het oog springen, terwijl u tegelijkertijd strakke deadlines haalt en produceert tegen een gunstige prijs.

Eén printer. Twee afwerkingen

Verras uw klanten met opvallende glanzende banners of behang met de juiste diepe matte afwerking en schitterende kleuren – allemaal geprint op één apparaat. U hoeft geen inkt of media te verwisselen!

Ongeëvenaarde veelzijdigheid

Produceer duurzame prints van goede kwaliteit op allerlei media, waaronder zelfklevend vinyl, polyester textiel, warmtegevoelige materialen en normaal papier. De flexibele en rekbaardere samenstelling van de UVgel-inkten zorgt voor een perfecte beeldstabiliteit, zelfs wanneer de prints gevouwen, gebogen en verpakt zijn.

Ongeëvenaarde productiviteit

Zorg voor kortere levertijden met behulp van consistent hoge uitvoersnelheden en snelle doorlooptijden. Met twee mediarollen, met online wisseling en inktvulling tijdens het printen, kunt u non-stop printen voor ongeëvenaarde productiviteit.

UVgel printer


De markt wil dat we sneller, goedkoper en beter zijn. En steeds weer liepen we tegen grenzen aan, totdat we de Colorado ontdekten.

Michael Hiemann – Siepro (DE)

Ongeëvenaarde automatisering

Er hoeft niet op de printer te worden gelet: u kunt vertrouwen op de adequate bewaking van de nozzle monitoring, het handige automatische onderhoud van de printkoppen, de automatische media-invoer en de rolwikkelmodule.

Lagere bedrijfskosten

Verbeter uw marge met minder inktverbruik, lagere servicekosten en kostenbesparende media. Door de ongeëvenaarde automatisering heeft uw operator meer tijd voor andere taken.

Unsurpassed automation and Lower operational cost

Belangrijkste specificaties

Maximum speed up 159 m2/hour in gloss mode

Maximale snelheid maximaal 159 m2/uur in glansmodus

Océ FLXfinish UV LED curing with gloss modulation

Océ FLXfinish UV LED-drogen met glansregeling

2 rolls with automatic feeding and switching, width up to 1625 mm

2 rollen met automatische invoer en wisseling, breedte maximaal 1625 mm

Print resolution 600x1800 dpi

Printresolutie tot 1800 dpi

Bekijk volledige specificaties

Key Specifications
Applications

Toepassingen

Océ FLXfinish biedt een keuze tussen een glanzende en een matte afwerking zonder dat de inkt of de media hoeft te worden verwisseld. De flexibele UVgel-inkten ondersteunen een breed scala aan media, waaronder zelfklevend vinyl en polyestertextiel. Dankzij de grotere rekbaarheid kunt u de prints probleemloos buigen of vouwen.

Wall decoration with the perfect finish

Perfect afgewerkte wanddecoratie

Volgens de nieuwste trends op het gebied van interieurdesign heeft behang van de hoogste kwaliteit een diepe matte afwerking. Met Océ FLXfinish kunt u de waarde van uw wanddecoratie verhogen met één druk op de knop.

Eye-catching front- and backlits

Opvallende front- en backlits

Laat voorbijgangers opkijken met levendige front- of backlit displays. De UVgel-printtechnologie biedt rijke kleuren en een elegante, matte afwerking die niet scheurt wanneer het eindresultaat wordt opgehangen.

Gallery-quality canvasses

Doeken van galeriekwaliteit

Het produceren van prints op doeken van galeriekwaliteit kan moeilijk zijn vanwege het vouwen, uitrekken en nieten van het materiaal. Met de flexibiliteit van de UVgel-inkten van de Océ Colorado 1650, is dit absoluut geen probleem meer.

Economical disposable posters

Voordelige posters voor eenmalig gebruik

Vergroot uw marges met premium posters op gewoon papier. Met UVgel-inkten en Océ FLXfinish is de uiteindelijke kwaliteit zo goed dat klanten het verschil niet zien.

Jaw-dropping durable POP posters

Opvallende, duurzame POP-posters

Niets trekt zoveel aandacht als een enorme poster. Enkelzijdig of dubbelzijdig, het is het allemaal mogelijk met de Océ Colorado-serie. En met de krasbestendige UVgel-afwerking zijn dit investeringen die lang meegaan.

No-wear decals

Stickers die niet slijten

Produceer kras-, water- en zelfs graffitibestendige stickers tot 1,6 m breed zonder te hoeven lamineren. Perfect voor vloerillustraties, muurstickers en wasstraatbestendige voertuigillustraties.

Soft signage

Soft signage

Soft signage is een premium product dat voor van alles kan worden gebruikt. Premium producten moeten er perfect uitzien zonder speciale behandeling. Met UVgel zien deze producten er altijd fantastisch uit, zelfs als ze tijdens het transport het nodige te verduren hebben gekregen.

Durable banners

Duurzame banners

Maak banners die opvallen. Glanzend voor foto's of mat voor prints met veel tekst. Uitstekende kwaliteit, duurzaam, krasbestendig en bovenal: zuinig.

Technologies that make sense

Logische technologieën

De Océ Colorado 1650 zit boordevol innovaties. Canon heeft de spelregels gewijzigd met UVgel en Océ FLXfinish. Profiteer van een breder toepassingsbereik, verbluffende kwaliteit en geavanceerde productiviteit tegen lage eigendomskosten!

UVgel-printtechnologie

Een unieke technologie op basis van 'eerst printen, dan drogen' met sneldrogende gel-inkten, gedroogd met UV LED-lampen. Het voordeel van een gel boven een vloeistof is dat de printer meer inkt kan afgeven in minder bewegingen, zonder dat de inkt in en over de media stroomt. Dit resulteert in haarscherpe prints met een breed kleurbereik. Geurloos en extreem duurzaam.

Océ FLXfinish-technologie

Deze ingenieuze technologie maximaliseert het voordeel van UVgel met een droogstrategie van één of twee stappen. U kunt kiezen tussen een glanzende of matte afwerking zonder dat u inkt of media hoeft te verwisselen. Profiteer van levendige matte prints op gladde en meer poreuze / gestructureerde media, zoals ongecoat normaal papier.

UVgel gel-inkten

Flexibele en rekbaardere inkten maken printen op een breed scala aan media mogelijk, waaronder normaal papier, zelfklevend vinyl en polyester textiel. Dankzij de verhoogde rekbaarheid kunt u de prints zonder problemen buigen of vouwen om ze te gebruiken als soft signage of kunstdoeken.

UVgel gel inks
Océ PAINT technology

Océ PAINT-technologie

U hoeft niet op de printer te letten omdat de status van de nozzles in de printkoppen continu in de gaten wordt gehouden met Piezo Acoustic Integrated Nozzle Technology (PAINT). Wanneer een storing wordt gedetecteerd, wordt de betreffende nozzle (tijdelijk) uitgeschakeld en gecompenseerd door aangrenzende nozzles. De printkoppen worden gereinigd op een moment dat het goed uitkomt. Volledig geautomatiseerd.

Wilt u meer weten over de Océ Colorado 1650?

Neem dan vandaag nog contact op met een medewerker van Canon

PRAAT MET HET TEAMVoorheen moesten we de prints lamineren voor matglans, nu hoeven we dat niet meer te doen. Met de Colorado 1650 kunnen we gewoon direct mat printen.

Jeroen Renders – Studio Schoot (NL)
Quote renders

Bent u klaar om uw bedrijf te laten groeien met nieuwe toepassingen?

PRAAT MET EEN SPECIALIST VAN CANON