Hero

Colorado 1640

UVgel 64-inch roll-to-roll printer combineert kwaliteit, productiviteit en winstgevendheid.

Informatie aanvragen

Een revolutionaire roll-to-roll printer met unieke UVgel-printtechnologie

Optimaliseer de productiviteit, kwaliteit, veelzijdigheid en gebruikskosten met één innovatieve roll-to-roll 64’’ printer met de geavanceerde Canon UVgel-printtechnologie en revolutionaire automatiseringsfuncties. Ideaal voor o.a. signage en grafische toepassingen.

Bekijk de volledige specificaties

Datasheet (PDF)

Brochure (PDF)

Colorado 1640

Alle eigenschappen bekijken

Ongeëvenaarde productiviteit

Consistent snelle uitvoer en ongeëvenaarde automatisering zorgen voor snelle doorlooptijden die eerder alleen mogelijk waren met meerdere roll-to-roll printers of een grotere flatbed printer.

Colorado 1640

Case studiesLees een aantal van onze case studies over Colorado 1640 en ontdek hoe klanten uitblonken in hun uitdagende omgevingen

Outstanding Quality

Uitstekende kwaliteit

Produceer moeiteloos prints met een hoge resolutie van uitzonderlijke kwaliteit met het breedste kleurenspectrum en hoge reproduceerbaarheid dankzij de geavanceerde UVgel-printtechnologie.

Colorado 1640

Ongeëvenaarde veelzijdigheid

De Colorado 1640 is ontworpen voor het breedste scala aan media, waaronder dunne, warmtegevoelige media, en biedt ongeëvenaarde flexibiliteit om meerdere opdrachten met één printer af te werken.

Low cost of operation

Lage operationele kosten

Geniet van de laagste operationele kosten in deze klasse en een uitstekend rendement dankzij een lager inktverbruik tot wel 40% en een besparing op de arbeidskosten van ongeveer 30%.

Snel en efficiënt spuiten van de inkt

UVgel-printtechnologie spuit inkt op de media en levert perfect reproduceerbare beelden op hoge snelheid. Er wordt geprint met een snelheid van 159 m²/uur voor toepassingen zoals billboards of banners, en zelfs 40 m²/uur voor het hoogste kwaliteitsniveau voor close-up binnentoepassingen.

Fast Efficient Ink Jetting

Uitstekende kwaliteit

Geweldige resultaten zijn verzekerd met nagenoeg elk type media dankzij de UVgel-printtechnologie, die consistent uitstekende kwaliteit levert met haarscherpe dots, een sterke kleurverzadiging en levensechte huidtinten.

Excellent Quality

Productspecificaties

2 mediarollen met automatische invoer en wisseling*

Piëzo-elektrische UVgel-inkjet

Maximale snelheid tot 159 m2/uur

UV LED-uitharding

CMYK

600 x 1.800 dpi

Geautomatiseerd onderhoud

Rolbreedte tot 64 inch

Bekijk volledige specificaties

Colorado 1640

Meer case study's

Lees meer case studies over hoe klanten het hoofd hebben geboden aan zakelijke uitdagingen met de Colorado 1640

More case studies

* afhankelijk van gebruikte media