ClearConnect-softwaresuite

Print first-time-right. ClearConnect-printsoftware voor grootformaat printers van Canon.

Brochure downloaden

Video afspelen

Informatie aanvragen

ClearConnect suite

Print first-time-right

De ClearConnect-printsoftware maakt alle verbindingen die u nodig hebt voor een snelle, krachtige en naadloze workflow. Dankzij end-to-end integratie en een gemeenschappelijke gebruikersinterface is het eenvoudiger dan ooit om documenten te printen, waar en wanneer u maar wilt.

Eenvoudig verzenden

ClearConnect biedt een eenvoudige workflow voor zowel individuele printtaken als complexe documentsets bestaande uit meerdere bestanden. U kunt documenten van elk bestandstype printen, vanuit elke applicatie via tal van printerdrivers, submitters of uw webbrowser.

Kosten reduceren

Dankzij de intuïtieve gebruikersinterface kunt u op eenvoudige wijze documenten verzenden en direct het gewenste resultaat behalen. Met slimme functies zoals de voorbeeldweergave 'What You See Is What You Print', automatische detectie van de legenda en waarschuwingen voor de operator, vermindert u fouten en mislukte prints en vermijdt u onnodige arbeidskosten.

De beveiliging verbeteren

ClearConnect is geïntegreerd met de SMARTshield-beveiligingsfuncties. SMARTshield bevat meerdere beveiligingsmaatregelen die ervoor zorgen dat gegevens en informatie beschermd zijn tegen onbevoegde gebruikers.

publiser-mobile

De ClearConnect-softwaresuite

Driver Select

Verminder het aantal mislukte prints met de Microsoft-gecertificeerde Driver Select voor Microsoft Windows, en verzend zonder problemen zelfs de meest complexe printopdrachten. De voorbeeldweergave 'What You See Is What You Print' toont welk effecten de door u gekozen instellingen precies hebben. Dit zorgt ervoor dat u direct het gewenste resultaat behaalt.

driver-express

Driver Express

Integreer uw printers met uw PostScript-workflow en verzend uw bestanden in PostScript-indeling direct vanaf uw Mac of Windows met Driver Express.

Publisher Select

Maak en beheer documentensets en verzend deze vanaf uw computer naar uw ColorWave, PlotWave, imagePROGRAF-printer of twee apparaten tegelijkertijd. Ervaar hoe eenvoudig het is om printopdrachten te verzenden met Publisher Select. Hiermee kunt u uw printproductiviteit verbeteren, tijd besparen en verspilling tegengaan.

publisher-mobile-screen_bw

Publisher Mobile

Verzend printopdrachten rechtstreeks vanaf uw iOS- of Android-tablet of -smartphone. Wilt u documenten opnieuw printen, plots schalen, de wachtrij bekijken en de materiaal- en tonerstatus van uw printer bekijken? Dat kan, wanneer u maar wilt.

Publisher Express

Verzend uw printopdrachten eenvoudig via internet, ongeacht welke browser u gebruikt. Met dit gebruiksvriendelijke, webgebaseerde tool om opdrachten te versturen, hoeft u geen andere toepassing meer te downloaden en te installeren. Open gewoon Publisher Express in uw webbrowser om eenvoudig en intuïtief een printopdracht te maken en opdrachten te beheren.

publisher-express_screen_bw
ccuserpanel

ClearConnect-bedieningspaneel

Print, kopieer en scan op eenvoudige wijze en direct vanaf het intuïtieve, multi-touch ClearConnect-bedieningspaneel op uw grootformaat printer. Dankzij het ontwerp is de printer net zo gemakkelijk in gebruik als een tablet. U hebt vanuit het hoofdscherm direct toegang tot uw Smart Inbox en alle andere functies.

ClearConnect video

ClearConnect-video

Video bekijken

Krachtige integratie

POWERsync-controller

ClearConnect communiceert rechtstreeks met de POWERsync-controller in uw PlotWave- en ColorWave-printers. Hiermee kunt u de productiviteit van uw gehele printsysteem maximaliseren. De directe integratie tussen de ClearConnect-printsoftware en de POWERsync-controller biedt een unieke architectuur die zorgt voor een intuïtief, productief en consistent printproces.

uniFLOW-printmanagementsoftware

Veel organisaties werken met een gemengde groep printers en multifunctionele apparaten. uniFLOW biedt - met de geïntegreerde applet - een consistente en veilige gebruikservaring op al uw klein- en grootformaat apparaten. uniFLOW is volledig geïntegreerd met ClearConnect.

Meer informatie over uniFLOW

uniFLOW output management software

Ontdek meer

Klaar om uw workflow te optimaliseren met ClearConnect?

Informatie aanvragen

Privacybeleid

Voornaam

Achternaam

Emailadres

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout