3D Printing Software

Materialise Magics 3D-printsoftware

Met de groei van 3D-printtechnologie en het belang van het leveren van hoogwaardige onderdelen, wordt de rol van software voor modelvoorbereiding steeds belangrijker.

De volledige specificaties van Magics21 downloaden (PDF van 171 KB) >

Importeer vrijwel alle bestandstypen

Met Materialise Magics21 kunt u een indrukwekkend aantal bestandstypes importeren, inclusief kleur- en structuurinformatie, en houdt u de controle over uw originele gegevens.


Repareer bestanden en bereid ze voor

De STL-bestandsbewerkingssoftware in Magics21 stelt u in staat om problemen te verhelpen en waterdichte data en slimme workflow te creëren, die perfect aansluiten op uw workflow voor 3D-printen, allemaal in een gebruikersvriendelijke interface. STL-bestandsreparatie verhelpt inverted triangles, bad edges, gaten en andere problemen.


Verbeter en bewerk data

Til uw ontwerpen naar een hoger niveau. Voeg logo's, serienummers en holle delen toe en maak gebruik van texturen en rasterstructuren.


Prepareer het bouwplatform

Dit biedt u de tools die u nodig hebt om onderdelen te dupliceren, oriënteren, efficiënt te nesten en no-build zones in te richten.


Print betere modellen

Met Materialise Magics21 print u alleen de beste onderdelen. U kunt doorsneden bekijken, overlappingen detecteren, platforms opslaan en handige rapporten genereren.

Intro body image

Wereldwijd klantenbestand

Voor 's werelds meest geavanceerde servicebureaus, architectenbureaus en consumentenelektronicabedrijven, zorgt Materialise Magics21 voor een duidelijk verbetering van de concurrentiepositie.

Neem contact op met Canon voor meer informatie.

Zet de stap naar innovatieve 3D-oplossingen en -services met Canon.

Contact opnemen