Slimmer Samenwerken. Beter bouwen

Canon biedt meer voor de bouw 

De bouwwereld staat voor een nieuwe fase van flexibilisering en soepele integratie. De dynamiek en de grote hoeveelheid partijen per bouwproject vergt een betere samenwerking en meer efficiency. 

Canon begrijpt dit en biedt een scala aan oplossingen, specifiek voor de bouw, om samen optimaal te presteren. Laat u inspireren door de oplossingen die Canon voor de uitdagingen in de bouw te bieden heeft.

Nieuws

Canon biedt meer voor de bouw

SLIMMER SAMENWERKEN. BETER BOUWEN.

Efficiënt werken - Ondersteun medewerkers om toegewezen doelen binnen de gewenste tijd te bereiken.
 
Ketensamenwerking - Bouw een ecosysteem om visueel samen te werken en gegevens uit te wisselen volgens werkmethodieken als BIM en Lean.
 
Klantbeleving - Beheer, creëer en produceer communicatie-uitingen om de klantervaring te verbeteren en onderscheidend te zijn.
 
Canon biedt meer voor de bouw - Beter bouwen is het eindresultaat waar wij als Canon met onze expertise, innovatieve producten en slimme technologieën een steentje aan bijdragen.
 

 

Innovatief portfolio voor de bouw

Efficiënt werken

Ketensamenwerking (BIM/Lean)

Klantbeleving

Maatwerk voor bouwlocaties

Tijdelijke bouwprojecten en piekperioden in het bouwproces vergen flexibel beschikbare capaciteit. Bouwbedrijven kunnen ook beschikken over flexibel inzetbare printcapaciteit met de Canon bouwpool. Via een webportal kunnen zeer eenvoudig grootformaat printers en multifunctionals gehuurd worden voor de uitrusting van de bouwkeet. Canon installeert, onderhoudt en haalt de apparatuur weer op. Verder heeft Canon het All-in Flexmodel ontwikkeld voor printen op grootformaat. Duurzaam watervast printen op uw locatie, zonder investeringskosten, lange looptijd of volumeverplichting is mogelijk met betaling op basis van verbruik: per m2 inclusief hardware, service, toner en papier.

Klant aan het woord

Media & Advies

Canon beschikt over een breed assortiment supplies voor een breed scala aan toepassingen zoals 3D tekeningen, presentaties en banners. Maar hoe legt u als gebruiker de vinger op het juiste materiaal voor uw printer en applicatie? Canon biedt u de Media Guide, één van de gemakkelijkste en grootste supplies databases in zijn soort! De producten in de Media Guide worden dagelijks up to date gehouden, ook bij introductie van nieuwe producten. Daardoor is altijd de meest actuele informatie voorhanden.

Advies, service en support

De Canon applicatiespecialisten staan voor u klaar om u te informeren over alle mogelijkheden met betrekking tot het printen van speciale toepassingen. Eerst zien dan geloven? Maak een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie. Wij adviseren u per toepassing graag in het te gebruiken materiaal, printer, inkt en nabewerking voor het beste eindresultaat.

Magazines met de laatste trends & ontwikkelingen

Contact

Praat met een expert tijdens kantooruren

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

* Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout