Slimmer Samenwerken. Beter bouwen

Canon biedt meer voor de bouw 

De bouwwereld staat voor een nieuwe fase van flexibilisering en soepele integratie. De dynamiek en de grote hoeveelheid partijen per bouwproject vergt een betere samenwerking en meer efficiency. 

Canon begrijpt dit en biedt een scala aan oplossingen, specifiek voor de bouw, om samen optimaal te presteren. Laat u inspireren door de oplossingen die Canon voor de uitdagingen in de bouw te bieden heeft.

Nieuws

Slimmer Samenwerken Beter bouwen


Slimmer samenwerken

Ketensamenwerking, Lean werken en BIM zijn nieuwe manieren van werken in de bouw. Met een reeks innovatieve producten en technologieën om informatie eenvoudiger te delen en effectiever te communiceren, ondersteunen wij de bouwsector. Beter bouwen is het eindresultaat waar wij als Canon met onze expertise en mogelijkheden een steentje aan bijdragen.

Lees verder [PDF, 11MB] >

Magazines met de laatste trends & ontwikkelingen

Innovatief portfolio voor de bouw

Klant aan het woord

Media & Advies

Canon beschikt over een breed assortiment supplies voor een breed scala aan toepassingen zoals 3D tekeningen, presentaties en banners. Maar hoe legt u als gebruiker de vinger op het juiste materiaal voor uw printer en applicatie? Canon biedt u de Media Guide, één van de gemakkelijkste en grootste supplies databases in zijn soort! De producten in de Media Guide worden dagelijks up to date gehouden, ook bij introductie van nieuwe producten. Daardoor is altijd de meest actuele informatie voorhanden.

Advies, service en support

De Canon applicatiespecialisten staan voor u klaar om u te informeren over alle mogelijkheden met betrekking tot het printen van speciale toepassingen. Eerst zien dan geloven? Maak een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie. Wij adviseren u per toepassing graag in het te gebruiken materiaal, printer, inkt en nabewerking voor het beste eindresultaat.

Contact

  • Canon
  • ...
  • Slimmer samenwerken. Beter bouwen.