Bas Melker Showcase
Canon Bas Meelker

Professioneel fotograaf Bas Meelker is een gepassioneerde Nederlandse landschapsfotograaf. Zijn stijl wordt gekenmerkt door een combinatie van intense kleuren en sprekende composities. Juist om deze reden heeft Bas Meelker gekozen voor de Canon imagePROGRAF iPF6450 12-kleuren printer om zijn foto’s op groot formaat te printen. De Canon iPF6450 stelt hem in staat om, tegen lage kosten, snel en eenvoudig een hoge printkwaliteit te realiseren.

Showcase Dutch Delight

Onlangs heeft Bas Meelker in samenwerking met Canon en Albyco Nederland zijn eerste showcase ontwikkeld, genaamd ‘Dutch Delight’. Bas fotografeerde met zijn Canon EOS 5D Mark III camera verschillende streken in Nederland. Deze schitterende foto’s zijn geprint met de Canon iPF6450 op Canon Satin PhotoPaper 240 g/m² fotopapier. De Showcase is afgewerkt met de Fastbind FotoMount van Albyco Nederland.

Neem contact op

Bel ons op 073 - 6 815 889

Schitterende prestaties voor grootse mogelijkheden
De Canon imagePROGRAF iPF6450 is ontworpen met het oog op productiviteit en consistente, prachtige resultaten. De iPF6450 is een 24-inch (609,6-mm) 12-kleuren inkjetprinter met pigmentinkt op waterbasis, voor supersnelle prints van een uitstekende kwaliteit, hoge betrouwbaarheid, uitzonderlijke veelzijdigheid en een ingebouwde harde schijf.

Kenmerken Canon imagePROGRAF grootformaat printers

  • Superieure Printkwaliteit
  • Bijzonder groot kleurbereik
  • Grote krasbestendigheid
  • Prachtige zwarting
  • Printen zonder witrand
  • Gratis Photoshop plug-in
  • Digital Photo Professional plug-in
  • Mac en PC compatible

Unieke eigenschappen voor fotografie

De grootformaat printers van Canon zijn met een reeks meegeleverde software, die specifiek voor productie en Proofing omgevingen ontwikkeld is, ontworpen om kwalitatief hoogwaardige resultaten te leveren met het beste productieniveau voor de meest veeleisende omgevingen.

Canon imagePROGRAF, een betaalbare keuze

Om u een idee te geven van de kosten van een Canon grootformaat fotoprinter; u hebt al een Canon iPF geschikt voor het grafische segment vanaf € 1.995. De hierboven beschreven Canon iPF6450 kost slechts € 2.735, de variabele kosten per fotoprint van 40x60 cm (incl. fotopapier en inkt) zijn circa € 2,70.

Wanneer u met Canon werkt, werkt u met een bedrijf dat zorgvuldig rekening houdt met uw bedrijfsvoering. Met mensen die begrijpen hoe u te werk gaat, met producten die zijn ontworpen om de opdracht voor elkaar te krijgen.

Neem contact op

Bel ons op 073 - 6 815 889

nl_picture_award

De Canon iPF6450 grootformaat printer is onlangs door BLI Buyers Lab beloond met de ‘2014 Wide Format Graphic Arts – Printer Line of the Year’.