Architect at Work

Terugblik op ARCHITECT@WORK


Tijdens ARCHITECT@WORK op 17 & 18 september 2014 in Ahoy Rotterdam heeft Canon laten zien dat het toevoegen van creatieve waarde aan eindproducten door middel van print kinderspel is. De interieurtoepassingen die op de stand werden getoond zijn geprint op apparatuur van Canon waarbij gebruik is gemaakt van een aantal innovatieve printtechnieken. In de spotlights stonden o.a.:

  • Printen op hout
  • Printen op behang
  • Printen op vloermaterialen
  • Printen op glas

Canon heeft tijdens deze bijzondere beurs veel architecten en designers mogen inspireren, heeft twee dagen lang ervaringen uitgewisseld en is veel nieuwe samenwerkingen aangegaan met ondernemers die ons hebben geïnspireerd.


Canon nodigt u uit: Interieur innovaties met print


Deze eerste editie voor Canon Nederland op ARCHITECT@WORK was een groot succes. Om hier een vervolg aan te geven organiseren wij, samen met bekende partners uit de industriële- en printmarkt, op donderdag 13 november 2014 het evenement Interieur innovaties met print. Laat u vrijblijvend inspireren en meld u aan om te zien hoe u door middel van print creatieve waarde kunt toevoegen aan interieurs.

Stand Canon Nederland

nl_picture_tab_2#RONDCanon


Canon heeft tijdens de beurs ARCHITECT@WORK een aantal ROND producten laten zien (zie afbeelding links), geproduceerd door Janssen Fotografie. Een ROND is een topkwaliteit afdruk op een cirkel van hout met een hoogglans finish, geprint op een Océ Arizona UV-flatbed printer van Canon.


Wilt u een ROND winnen met daarop uw foto?
Post een creatief beeld waarop een ronde vorm te zien is op Twitter met de hashtag #RONDCanon en maak kans op een hoogwaardige ROND van 70 cm doorsnede t.w.v. € 275,00! Wanneer uw foto als winnaar wordt gekozen neemt Janssen Fotografie contact met u op waarna u kunt aangeven welke foto u op uw ROND afgedrukt wilt hebben. Deze actie loopt tot 7 oktober 2014.Meer weten over ROND? www.rondfoto.nl
Meer informatie over de Océ Arizona UV-flatbed printer: Arizona