Evolve, Elwe Special Promotions grow their business using the latest printing technology from Canon

Accelereer door informatiestromen te verbeteren

Uitdagingen

Met de hedendaagse explosie van informatie verwerkt u meer documenten en gegevens dan ooit tevoren. Deze informatie dient bovendien zowel op kantoor als extern toegankelijk te zijn. Daarbij komt dat het niet eenvoudig is om de communicatieprocessen binnen uw organisatie te versnellen en tegelijkertijd de beveiliging van informatie te waarborgen.

De innovatieve informatie- en printmanagementtools van Canon helpen uw medewerkers op kantoor en daarbuiten om documenten gemakkelijker te delen, zowel face to face als virtueel en op papier.

Accelerate, St. James’ Hospital boosts productivity and patient experience through document management solutions from Canon

Case Study

Ontdek hoe Canon Hanzehogeschool Groningen heeft geholpen door het beheer en onderhoud van alle printfaciliteiten voor 30.000 studenten en medewerkers over te nemen.

Lees meer

Neem contact op

om te ontdekken hoe Canon uw organisatie kan helpen processen te versoepelen

Neem contact op

Onze diensten en producten

Managed Print Services

managed print services
Breng uw print- en scanvoorzieningen op een hoger niveau met Canon's Managed Print Services. Wat de omvang van uw organisatie ook is en hoe complex uw print- en scanvoorzieningen ook zijn, Canon's MPS-oplossingen stimuleren de productiviteit en verminderen kosten en verspilling.

Digitaliseren van documenten

documenten scannen en het documentproces automatiseren
Als u in deze digitale wereld documenten niet snel kunt verwerken, kan dit uw bedrijfsactiviteiten vertragen. Werk sneller en slimmer door papieren documenten te digitaliseren en ervoor te zorgen dat uw medewerkers altijd toegang hebben tot deze bestanden, waar ze ook zijn.

AEC-projectsamenwerking

samenwerking in projecten voor architecten, ingenieurs en bouwbedrijven
Verbeter het beheer van bouwprojecten door stakeholders vanaf elke plek toegang tot informatie te geven. Door hoogwaardige grootformaat prints sneller en zuiniger te produceren, vermindert u de ontwikkelingskosten terwijl u in de vereiste nauwkeurigheid voor technische ontwerpen voorziet.

On-demand documentproductie

on-demand communicatie
Investeer in de on-demand communicatietools van Canon met doorlopende technische en commerciële ondersteuning en bespaar in tijd en kosten door inhouse printproductie zonder verlies van snelheid en kwaliteit.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in

  • Canon
  • ...
  • Informatie- en printmanagement - Accelereer