Voormalig minister van Financiën De Jager spreker op #inbeeld-event ‘Future of Finance’ van Canon

Den Bosch, 25 september 2013 – De toekomst van finance, belangrijke economische trends en de flexibilisering van kosten. Deze en andere belangrijke financiële thema’s kwamen aan bod tijdens het event The Future of Finance, dat gisteren bij Canon op het programma stond. Onder de noemer #inbeeld is het hoofdkantoor van Canon één maand lang het decor van een reeks inspirerende evenementen waarbij tal van toonaangevende gastsprekers hun visie geven over relevante marktontwikkelingen. Zo was gisteren onder meer de beurt aan voormalig minister van Financiën Jan Kees de Jager.

Ruim 150 financiële managers waren aanwezig tijdens het evenement, waarbij naast de oudbewindsman sprekers uit de top van het Nederlandse bedrijfsleven aan het woord kwamen, onder wie Jaap Verkerk - CFO van Volvo Cars Nederland - en Guust Jutte, Business Manager Bedrijven van Rabobank Nederland. De bezoekers waren getuige van een aantal boeiende betogen over belangrijke ontwikkelingen in de financiële dienstverlening, kregen aansprekende voorbeelden uit de praktijk en maakten kennis met concrete financiële toepassingen.

Platform voor kennisuitwisseling
Antoine Verhoeven – Channel Director Canon Business Services en voormalig directeur Finance van Canon Nederland - kijkt terug op een interessante en succesvolle middag. “Het evenement was, ook gezien de grote opkomst, een groot succes. Het was de eerste keer dat we zo’n evenement organiseerden gericht op financiële managers. Meestal zijn we in gesprek met Facility Managers of inkopers, terwijl de CFO een steeds belangrijkere rol speelt bij investeringsbeslissingen. Deze ontwikkelt zich steeds meer tot een business partner die nauw betrokken is bij strategische besluitvorming van zijn of haar organisatie”, vertelt Verhoeven. “Dit was aanleiding voor Canon om deze groep eens letterlijk #inbeeld te brengen en hen een platform te bieden voor kennisuitwisseling en discussie over relevante en actuele thema’s. Gezien de positieve reacties zijn we er goed in geslaagd duidelijk te maken dat Canon weet wat onder deze doelgroep leeft en dat we een volwaardige gesprekspartner zijn.”

#inbeeld vindt nog plaats tot en met 11 oktober. Kijk op www.canon.nl/inbeeld voor meer informatie over de resterende themadagen.

spacer
					image
Persberichten
Corporate Nieuws
Business Solutions Nieuws
Consumenten Nieuws
Canon Inc. Nieuws
Informatie
Persinformatie
Afbeeldingenbibliotheek
Actuele Feeds
Consumer Imaging News
Business Imaging News
Corporate News