Canon en Océ in Nederland beginnen met de integratie

Amstelveen, 4 april, 2012 – Canon maakt bekend dat Ton van Helvoort is benoemd om leiding te geven aan de integratie en de organisaties van Canon en Océ in Nederland. De integratie zal per direct van start gaan.

Philippe Convents - Canon in België en Luxemburg
Ton van Helvoort

Martin Trampe zal tijdens het integratieproces zijn verantwoordelijkheden als Managing Director voor Canon in Nederland voortzetten.

Deze bekendmaking volgt op de wereldwijde aankondiging op 22 december 2011, waarin Canon aangaf versneld te beginnen met de integratie van Canon en Océ. Canon is sinds dit moment meerderheidsaandeelhouder van Océ.

Om in Europa een meer eenduidige en effectieve organisatie te realiseren, is integratie van de twee bedrijven noodzakelijk. Door de kracht van Canon en Océ te bundelen is het bedrijf nog beter in staat ook in de toekomst een winstgevende omzetgroei te realiseren.

Van Helvoort: “Ik ben zeer verheugd dat ik deze enerverende bedrijfsverandering bij Canon en Océ in Nederland ga leiden. Dit is de start van een nieuw tijdperk, waarin we nog betere producten en diensten kunnen bieden aan onze klanten, gebruikmakend van de expertise van twee printgiganten.”

spacer
					image
Persberichten
Corporate Nieuws
Business Solutions Nieuws
Consumenten Nieuws
Canon Inc. Nieuws
Informatie
Persinformatie
Afbeeldingenbibliotheek
Actuele Feeds
Consumer Imaging News
Business Imaging News
Corporate News