Wereldland Nederland

Canon Nederland partner van Wereldland Nederland

Meer dan de helft van de Nederlanders is ontevreden over ons land. We beoordelen onze persoonlijke situatie erg goed, maar het maatschappelijke, economische en politieke klimaat geven we een dikke onvoldoende. Maar het gaat helemaal niet zo slecht! Tijd voor wat meer optimisme vindt stichting Wereldland Nederland.

Een nieuwe stichting, in het leven geroepen om Nederlanders weer wat positiever over hun eigen land te laten nadenken. Nederland is niet voor niets een handelsnatie, verkopen zit in ons bloed. Daarom start op 14 mei het eerste initiatief: de zoektocht naar ‘De Beste Verkoper van Nederland’.

Opwww.debesteverkopervan.nlkrijgt iedereen 1 minuut de tijd om Nederland te verkopen aan de rest van alle Nederlanders. Wat vinden Nederlanders zo mooi, goed of bijzonder aan hun eigen land? De verkoopverhalen worden door een vakkundige jury beoordeeld waarbij halverwege juni bekend wordt gemaakt wie ‘De Beste Verkoper van Nederland’ is.

Als partner van Wereldland Nederland steunen wij dit mooie initiatief! Meer weten? Kijk opwww.wereldlandnederland.nlenwww.debesteverkopervan.nl.

spacer
					image
Persberichten
Corporate Nieuws
Business Solutions Nieuws
Consumenten Nieuws
Canon Inc. Nieuws
Informatie
Persinformatie
Afbeeldingenbibliotheek
Actuele Feeds
Consumer Imaging News
Business Imaging News
Corporate News