Canon plaatst connectiviteit centraal bij nieuwste home office MFP, de PIXMA MX495

Amstelveen, 3 februari 2015 – Canon maakt vandaag bekend dat haar PIXMA-printerassortiment is uitgebreid met de PIXMA MX495. Deze vervanger van de MX395 is ontworpen voor het kantoor aan huis en biedt een compleet pakket aan connectiviteitsmogelijkheden, van Wi-Fi tot Canon’s verbeterde PIXMA Cloud Link, alles in een compacte All-in-One printer. Met de introductie van de PIXMA MX495 komt het uitgebreide scala aan connectiviteitsopties van Canon beschikbaar op elk niveau in het assortiment.

PIXMA MX495

Verbeterde connectiviteit
De MX495 is een All-in-One voor printen, kopiëren, scannen en faxen. Het gebruiksvriendelijke, intuïtieve ontwerp van deze betaalbare All-in-One is uitgerust met ingebouwde Wi-Fi en cloud connectiviteit.

Of het nu gaat om het printen van zakelijke documenten, pdf-bestanden, e-mails, presentaties of huiswerkprojecten of een speciale foto om in te lijsten, de geïntegreerde Wi-Fi-functionaliteit maakt het mogelijk de MX495 met meerdere PC’s, laptops en wireless apparaten thuis en op kantoor te delen.

De compatibiliteit met Apple AirPrint™, Google CloudPrint™ en ook met de PIXMA Printing Solutions-app – gratis te downloaden via de Apple store of Google Play store – garandeert dat er altijd een manier is om gemakkelijk verbinding te maken met de printer en bestanden te printen, ongeacht het type smart device waar gebruikers thuis of op kantoor mee werken.

Daarnaast biedt de MX495 connectiviteit met Canon’s PIXMA Cloud Link om rechtstreeks vanaf de printer documenten en foto’s te printen vanuit cloud services als GoogleDrive™, Dropbox™, Facebook™ en OneDrive™. Met de PIXMA Printing Solution-app kunnen gebruikers documenten als JPEG en PDF scannen en direct in de cloud of op slimme apparaten opslaan. Belangrijke werkdocumenten zijn te scannen en via e-mail als bijlagen te verzenden. De MX495 ondersteunt ook Access Point Mode. Daarmee kunnen smartphones en tablets met de printer communiceren zonder dat een internetverbinding nodig is.

Superieure software
Net als de andere modellen in het Canon PIXMA-assortiment biedt ook de MX495 toegang tot Canon’s My Image Garden¹. Dit is een gebruiksvriendelijke interface met alle software die eerder beschikbaar was voor Canon PIXMA-producten, zodat een snelle en soepele navigatie tussen print- en scanfuncties mogelijk is. En met de beschikbare templates in Easy-PhotoPrint+, toegankelijk via de PIXMA Printing Solutions-app, kunnen wenskaarten en kalenders worden voorzien van foto’s, zodat deze gemakkelijk zijn te printen en te delen met familie en vrienden.

PIXMA MX495 – de belangrijkste kenmerken:

  • FINE cartridge met 2 pl inktdruppels en maximale printresolutie van 4.800 dpi
  • ISO ESAT: 8,8 ipm (zwart-wit) 4,4 ipm (kleur)
  • Optionele XL-cartridges
  • Wi-Fi-connectiviteit & Access Point Mode
  • PIXMA Printing Solutions-app
  • Apple AirPrint™ en Google Cloud Print™ compatibiliteit
  • PIXMA Cloud Link (PRINT & SCAN)
  • Scan to email
  • Easy-PhotoPrint+


Beschikbaarheid
De PIXMA MX495 is vanaf maart 2015 in heel Europa verkrijgbaar.


¹ Toegankelijk via een PC.

spacer
					image
Verdere informatie
Imágenes de la PIXMA MX495
Hoja de especificaciones de la PIXMA MX495 [PDF, 68 KB]
Persberichten
Corporate Nieuws
Business Solutions Nieuws
Consumenten Nieuws
Canon Inc. Nieuws
Informatie
Persinformatie
Afbeeldingenbibliotheek
Actuele Feeds
Consumer Imaging News
Business Imaging News
Corporate News