Canon op Professional Imaging 2012

Amstelveen, 5 maart 2012. Canon Nederland toont haar nieuwste producten op 11,12 en 13 maart 2012 op de Professional Imaging beurs in het NBC te Nieuwegein. Op de ruime stand zijn de nieuwste producten te zien: de EOS-1D X, de EOS C300 en de op 2 maart gelanceerde EOS 5D Mark III. Naast de Canon experts zijn een aantal professionals aanwezig om hun ervaringen te delen over deze nieuwe producten. Canon ambassadeur Frits van Eldik vertelt over zijn ervaringen met de EOS-1D X, cameraman Tom Poederbach bespreekt de laatste ontwikkelingen van de EOS C300. De succesvolle fotojournaliste Ilvy Njiokiktjien vertelt op de dinsdag over de bijzondere wereld van de fotojournalistiek. Njiokiktjien is bekend als winnaar van de Visa Pour L’image en Award of Excellence Picture of the Year international en tweede prijswinnaar in de categorie Hedendaagse Kwesties van de World Press Photo wedstrijd van het jaar 2011.

 
Picture_Canon_Op_Pro_Imaging_2012 

Niet alleen fotografie komt aan bod op de Canon stand – Canon demonstreert ook haar assortiment fotoprinters zoals de PIXMA Pro serie en de imagePROGRAF printers die speciaal zijn ontwikkeld voor het haarscherp printen van foto’s op groot formaat. Tijdens een speciale shoot-to-printworkshop op de Canon stand wordt de gehele workflow – van RAW bestanden naar Digi Photo Professional (DPP) – uitgebreid toegelicht. Ook het proces vanaf  de Photoshop-plugin tot printen op de imagePROGRAF printers wordt besproken. Op de stand zijn ook specialisten aanwezig op het gebied van papier en grootformaat media.

Het assortiment van Canon omvat onder andere posterpapieren, foto- en proofing papers, verschillende soorten canvas, films voor lichtbakken en presentatiesystemen, stickermateriaal en banners. “Canon gelooft in de kracht van het beeld.”, vertelt Hans Smittenaar, Country Marketing Director Canon Nederland. Beelden tot leven brengen is wat Canon drijft om op dit gebied de beste producten te ontwikkelen. Op Professional Imaging overtuigen we graag onze bezoekers. Professionals delen hun ervaringen en onze Canon experts vertellen met veel plezier alle details van onze nieuwste producten.”

Samenvattend biedt Canon de volgende activiteiten aan op Professional Imaging :

- Een kans om de superieure kwaliteit van de nieuwste producten zoals de EOS-1DX, de EOS C300 en EOS 5D Mark III te zien en te ervaren.

- Professionals aan het woord over hun ervaringen met de Canon producten.

- Mogelijkheid tot vragen stellen over alle producten - van PowerShot tot EOS camera’s, pro-video camcorders en objectieven, van PIXMA Pro tot Groot formaat printers.

- Mogelijkheid voor het volgen van shoot-to-printworkshop – presentatie van de gehele workflow van RAW bestanden naar Digi Photo Professional (DPP) en via de Photoshop-plugin tot printen op de imagePROGRAF printers.

spacer
					image
Persberichten
Corporate Nieuws
Business Solutions Nieuws
Consumenten Nieuws
Canon Inc. Nieuws
Informatie
Persinformatie
Afbeeldingenbibliotheek
Actuele Feeds
Consumer Imaging News
Business Imaging News
Corporate News