Registreer, creëer en deel bijzondere momenten met Canon’s PowerShot SX600 HS, IXUS 265 HS, SELPHY CP910 en SELPHY CP820

Amstelveen, 6 januari 2014 – Canon breidt haar assortiment ‘mikken & klikken’ compactcamera's vandaag uit met twee nieuwe superzoommodellen – de PowerShot SX600 HS en de IXUS 265 HS. Beide modellen bieden een krachtige zoom, nieuwe creatieve opnamefuncties en diverse connectiviteitsfuncties die u in staat stellen uw bijzondere herinneringen gemakkelijk vast te leggen en te delen. Ideaal voor de beginnende fotograaf die dichter bij de actie wil komen. Koester uw herinneringen nu voor altijd en maak prachtige cadeaus. Het printen vanaf compactcamera's en smartphones gaat nu immers gemakkelijker dan ooit met de introductie van de SELPHY CP910 en SELPHY CP820, twee nieuwe compacte fotoprinters.

PowerShot SX600 HS.jpg IXUS 265 HS.jpg SELPHY CP910.jpg SELPHY CP820.jpg

PowerShot SX600 HS
IXUS 265 HS SELPHY CP910 SELPHY CP820

Ga verder met Canon’s superzooms
De PowerShot SX600 HS and IXUS 265 HS combineren beiden krachtige superzoomobjectieven in een compacte en stijlvolle body. Het maakt niet uit of u nu tijdens uw vakantie uw kind dat aan het spelen is in beeld vastlegt of een sportevenement, u komt altijd dicht bij de actie. De PowerShot SX600 HS heeft een 25mm ultragroothoekobjectief waarmee u panoramische landschappen en indrukwekkende beelden vastlegt, en onderwerpen die verder weg zijn heel dichtbij haalt – zonder dat dit ten koste gaat van de beeldkwaliteit. De PowerShot SX600 HS biedt een optische zoom van maar liefst 18x en de kwalitatief hoogwaardige 36x ZoomPlus-technologie om u nog dichterbij te brengen. Ideaal als u op de actie wilt inzoomen.

De stijlvolle IXUS 265 HS heeft een veelzijdig objectief met 12x optische zoom en een brandpuntsafstand van 25-300mm. Met de camera maakt u haarscherpe foto's, van groothoek- tot aan telefoto's. Het maakt niet uit of u nu met vrienden op een muziekfestival bent of uw gevoel voor stijl tot uitdrukking wilt brengen zonder afbreuk te doen aan functionaliteit.

Elke keer opnieuw beelden met hoge kwaliteit
Canon’s beeldtechnologieën in beide camera's stellen u in staat om beelden vast te leggen met hoge kwaliteit om indruk mee te maken op vrienden en familie. Leg de spontaniteit van het moment vast met de geavanceerde Canon DIGIC 4+-processor die buitengewoon snel reageert. Het HS System combineert de processor met een zeer gevoelige 16MP CMOS-sensor om zeker te zijn van verbluffende en gedetailleerde digitale foto's zonder kwaliteitsverlies. Handig als u in het donker foto's wilt maken.

Fotograferen, aansluiten, delen
Het delen van uw digitale foto's op sociale netwerksites of back-ups maken in de cloud gaat zowel met de PowerShot SX600 HS als IXUS 265 HS bijzonder gemakkelijk en snel. Met de speciale Mobile Device Connect Button maken gebruikers direct verbinding met een smartphone en de nieuwe NFC-ondersteuning maakt het verbinden met NFC-compatibele apparaten¹ nog gemakkelijker. In enkele eenvoudige stappen deelt u uw digitale foto's.

Met de nieuwe connectiviteit van de camera's kunt u ook experimenteren met Remote Shooting – ideaal als u zelf deel wilt uitmaken van een fotosessie met vrienden of voor gezinsportretten. Deze nieuwe functie biedt de creatieve vrijheid om tot op een afstand van vijf meter van de camera met uw smartphone of tablet de instellingen van uw camera te regelen en foto's te maken. Op het scherm van uw apparaat verschijnen dan touchknoppen waarmee u de camera op afstand kunt bedienen. Zo kunt u foto's maken, bekijken en opslaan.

Ontdek uw creativiteit
Met de diverse creatieve effecten in de camera geeft u uw digitale foto's een creatief accent. Als u niet weet welk effect u moet kiezen, dan doet de unieke Creative Shot-functie dat voor u. Deze functie legt tot zes verschillende variaties van hetzelfde beeld vast, elk met een eigen unieke creatieve draai. Kies uit vier thema's – Monochrome, Retro, Special en Natural – met in totaal 46 creatieve effecten. Omdat de functie Hybrid Auto voor het maken van elke digitale foto vier seconden moviebeelden vastlegt, kunt u ook de momenten achter de scène opnieuw beleven. Aan het eind van de dag voegt u alle digitale foto's en movieclips samen om het volledige verhaal te vertellen.

Met u, waar u ook bent – compacte, draagbare designs
Met de PowerShot SX600 HS en IXUS 265 HS hoeft u nooit een moment te missen – beide modellen maken haarscherpe foto's bij zowel daglicht als weinig licht. Keer op keer produceren zij verbluffende resultaten. Verpakt in een slanke, stijlvolle body met een metalen buitenkant, voorzien van een krachtig zoomobjectief en leverbaar in vier opvallende kleuren – paars, roze, zilver en zwart – is de veelzijdige IXUS 265 HS ook compact genoeg om precies in een jaszak te passen zodat u hem voor die spontane momenten altijd bij de hand hebt. En u bekijkt uw digitale foto's gemakkelijk op het grote 7,5cm (3.0”) LCD-scherm met hoge resolutie (461k dots). Het 7,5cm (3,0”) PureColor II G LCD-scherm van de PowerShot SX600 HS is ideaal voor zomertrips omdat de foto's ook bij zonlicht goed zichtbaar zijn.

SELPHY CP910 en SELPHY CP820 – print uw herinneringen
Maak een duurzame herinnering van uw bijzondere momenten en print uw digitale foto's op de nieuwe en gebruiksvriendelijke SELPHY CP910 en SELPHY CP820. De verbeterde connectiviteit brengt foto’s tot leven in een handomdraai, snapshots kunnen direct vanaf uw smartphone geprint worden – via iOS™- en Android™-apparaten – of print digitale foto's met hoge kwaliteit vanaf uw wireless camera. AirPrint™-ondersteuning biedt nog meer flexibiliteit en laat u digitale foto's printen vanaf compatibele Apple-apparatuur zonder dat u extra software hoeft te installeren. Beide modellen printen ook direct vanaf diverse compatibele geheugenkaarten, of vanaf een PictBridge-compatibel apparaat, inclusief camcorders.

Of u nu digitale foto's print van speciale gelegenheden, ansichtkaarten van uw vakantie, of kaarten en stickers, beide modellen produceren in minder dan een minuut prints met de kwaliteit van een fotolab. Hun compacte design is uitgerust met een intuïtieve gebruikersinterface en een kantelbaar LCD-display om beelden gemakkelijk te kunnen bekijken. U kunt zelfs de afwerking van uw print instellen, met drie verschillende opties: glossy en twee semi-gloss opties. Zonder dat u de inkt/papier cassette hoeft te vervangen.

Belangrijkste kenmerken PowerShot SX600 HS:

 • Ultragroothoekobjectief met 18x optische zoom en 36x ZoomPlus
 • Compacte, draagbare/portable body met metalen buitenkant
 • 16MP HS System voor scherpe foto's, ook bij weinig licht
 • Wi-Fi en NFC voor een gemakkelijke verbinding met smartphones
 • Intelligent IS houdt foto's en movies scherp
 • Creative Shot maakt moeiteloos 6 unieke opnamen
 • Smart Auto voor eenvoudig ‘mikken & klikken’
 • Full HD-movies met optische zoom
 • Beschikbaar in rood, zilver en zwart

Belangrijkste kenmerken IXUS 265 HS:

 • 16 MP HS System voor scherpe foto's, zelfs bij weinig licht
 • Ultragroothoekobjectief met 12x optische zoom en 24x ZoomPlus
 • Stijlvolle, bijzonder compacte body met metalen buitenkant
 • Wi-Fi en NFC voor een gemakkelijke verbinding met smartphones
 • Intelligent IS houdt foto's en movies scherp
 • Creative Shot maakt moeiteloos 6 unieke opnamen
 • Smart Auto voor eenvoudig ‘mikken & klikken’
 • Full HD-movies met optische zoom
 • Beschikbaar in paars, roze, zilver en zwart

Belangrijkste kenmerken SELPHY CP820:

 • Compact en gemakkelijk voor het hele gezin
 • Print vanaf geheugenkaarten, camera's of USB-sticks
 • Duurzame prints in minder dan een minuut met de kwaliteit van een fotolab
 • Selecteerbare afwerking op standaard fotopapier
 • Vaste gebruikskosten
 • Beelden gemakkelijk bekijken op het kantelbare LCD
 • Uitgebreide functionaliteit voor pasfoto's
 • Tal van verschillende printformaten
 • Auto Image Optimize

Belangrijkste kenmerken SELPHY CP910:

 • Compact & gemakkelijk foto's printen via Wi-Fi
 • Printen vanaf een smartphone met AirPrint™-ondersteuning
 • Snelle prints met de kwaliteit van een fotolab en selecteerbare afwerking
 • Gemakkelijk te gebruiken met on-screen hulp
 • Print vanaf geheugenkaarten en USB-sticks
 • Vaste gebruikskosten
 • Beelden gemakkelijk bekijken op het kantelbare LCD
 • Uitgebreide functionaliteit voor pasfoto's
 • Auto Image Optimize


¹NFC-communicatie laat de smartphone/tablet de CameraWindow-app automatisch openen, of, als deze app nog niet is geïnstalleerd, vraagt om de app te downloaden

spacer
					image
Verdere informatie
Foto's van de PowerShot SX600 HS
Foto's van de IXUS 265 HS
Foto's van de SELPHY CP910
Foto's van de SELPHY CP820
PowerShot SX600 HS spec sheet [PDF, 58 KB]
IXUS 265 HS spec sheet [PDF, 57 KB]
SELPHY CP910 spec sheet [PDF, 44 KB]
SELPHY CP820 spec sheet [PDF, 43 KB]
DSC Tech Explained [PDF, 162 KB]
Persberichten
Corporate Nieuws
Business Solutions Nieuws
Consumenten Nieuws
Canon Inc. Nieuws
Informatie
Persinformatie
Afbeeldingenbibliotheek
Actuele Feeds
Consumer Imaging News
Business Imaging News
Corporate News