Leg beide kanten van uw verhaal vast met de Canon PowerShot N100

Amstelveen, 6 januari 2014 – Canon presenteert vandaag de PowerShot N100 – een volledig nieuwe conceptcamera, boordevol innovatieve nieuwe technologie om uw digitale foto's en movies moeiteloos om te zetten naar een onvergetelijk verhaal. De PowerShot N100 is Canon’s eerste compactcamera met zowel een camera aan de voor- en achterkant zodat u uw gezichtsuitdrukking achter de camera kunt vastleggen terwijl u op de opspanknop drukt. Zo kunt u beide kanten van uw verhaal vastleggen. De camera is bovendien uitgerust met optische technologieën die vergelijkbaar zijn met die in de befaamde PowerShot S-serie, die beelden van een buitengewoon hoge kwaliteit produceert.

PowerShot N100.jpg

Dual Capture
De nieuwe Dual Capture-functionaliteit van de PowerShot N100 maakt het mogelijk om zowel de actie voor als achter de camera vast te leggen in één enkele foto of movie. Dit is te danken aan de Story-camera die naar de gebruiker is gericht. De PowerShot N100 legt uw gezichtsuitdrukking vast terwijl u de beelden maakt, als movie of als digitale foto, en combineert dit met de scène die u zojuist hebt vastgelegd. Een ideale functie als uw reactie net zo belangrijk is als het moment zelf, zoals het zien van de eerste stapjes van een kind.

Dankzij Canon's Smart Auto-technologie zien uw digitale foto's er gegarandeerd indrukwekkend uit. Deze technologie bepaalt automatisch de beste instellingen uit 58 verschillende scènes om de perfecte foto te maken – van zonsondergangen tot glimlachende baby's. En dankzij Canon's Hybrid Auto-functie hoeft u nooit meer een moment te missen. Deze functie legt vier seconden aan moviebeelden vast voor u op de ontspanknop drukt om een digitale foto te maken. De PowerShot N100 combineert de Hybrid Auto- en Dual Capture-functionaliteit op een intelligente manier om uw gezichtsuitdrukkingen achter de camera twee seconden voor en na het maken van de digitale foto vast te leggen. Aan het eind van de dag worden de clips samengevoegd tot een movie met een resolutie van 720p om het verhaal achter de scènes te vertellen.

De nieuwe Story Highlights-modus is het ideale hulpmiddel om u te helpen uw verhaal gemakkelijk te vertellen zonder dat u iets hoeft te bewerken. De modus bewerkt al uw bijzondere verhalen tot een gedenkwaardig videoalbum om te bekijken en te delen. Dankzij een uniek algoritme en de krachtige DIGIC 6-processor analyseert de camera beelden om een videoalbum op onderwerp, datum of zelfs gezichten te maken. Selecteer, organiseer en beleef uw kostbare herinneringen opnieuw door op de Favourite Button te drukken om video's en beelden direct te taggen voor uw speciale album.

Verhalen om te delen
Met de Wi-Fi functionaliteit van de PowerShot N100 deelt u uw verhalen gemakkelijker dan ooit. U kunt uw verhalen direct wireless uploaden naar sociale netwerken¹. Een verbinding met smartphones is gemakkelijk gemaakt – de instelbare Mobile Device Connect Button met NFC-ondersteuning stelt u in staat om snel en gemakkelijk verbinding te maken en te delen via Canon’s CameraWindow-app. Met de Mobile Device Connect Button kunt u bovendien uw beelden via CANON iMAGE GATEWAY gemakkelijk back-uppen naar cloudopslagsites zoals Google Drive™ of Flickr™. Met de CameraWindow-app kunt u de PowerShot N100 direct via het scherm van uw smartphone op afstand bedienen. Zo kunt u de meest gebruikte functies van uw camera, zoals zoom, flitser, ontspanknop en ook de zelfontspanner gemakkelijk regelen met uw telefoon – ideaal als u ook op de groepsfoto wilt staan of als u tijdens het vastleggen van natuurbeelden niet wilt opvallen.

De indrukwekkende beeldkwaliteit die uw verhaal verdient
Canon's hoogwaardige beeldtechnologieën laten u een leven lang van uw verhalen genieten. Dankzij Canon's HS System, een geavanceerde combinatie van een krachtige DIGIC 6-processor en een 12.1 Megapixel 1/1.7-type zeer gevoelige CMOS-sensor legt u ook bij weinig licht natuurlijke beelden vast. Het objectief van de PowerShot N100 biedt de flexibiliteit om indrukwekkende landschappen vast te leggen met 24mm groothoek en om dichter bij het onderwerp te komen met de 5x optische zoom. De naar de gebruiker gerichte Story-camera heeft een 25mm-groothoekobjectief dat tegelijk met de naar voren gerichte camera werkt en groot genoeg is om twee personen achter de camera vast te leggen. Canon’s toonaangevende Optical Image Stabilizer en Intelligent IS-technologie zorgen er bovendien voor dat beelden duidelijk en scherp zijn. Zelfs beelden die onderweg zijn gemaakt worden haarscherp vastgelegd dankzij de Dynamic IS-modus.

Creativiteit binnen handbereik
De vele automatische opnamefuncties van de PowerShot N100 die zijn ontwikkeld om de kwaliteit van de beelden te verhogen, maken het gemakkelijk om uw creativiteit tot uitdrukking te brengen. Als de voorgrond van uw opname belangrijk is, kunt u met de Background Defocus-modus, die de achtergrond automatisch onscherp maakt, een fraaie geringe scherptediepte creëren. Daarmee krijgt u hetzelfde effect als op digitale foto's die met een spiegelreflexcamera zijn gemaakt. Met Creative Shot, een unieke opnamemodus waarmee u zes verschillende variaties van één enkel beeld vastlegt, geeft u uw beelden een creatieve draai. De camera biedt 46 verschillende creatieve effecten, gegroepeerd in vier categorieën – Monochrome, Retro, Special en Natural. U kunt het gewenste creatieve effect selecteren voordat u de beelden vastlegt. Alle instellingen zijn toegankelijk via het kantelbare 7,5cm (3,0’’) touchscreen, dat u in staat stelt om beelden vast te leggen vanuit unieke en verschillende hoeken.

Belangrijkste kenmerken PowerShot N100:

  • Dual Capture met naar de gebruiker gerichte Story-camera
  • HS System voor onovertroffen beelden bij weinig licht
  • Ultragroothoek, scherp 5x zoomobjectief met Intelligent IS
  • Moeiteloos albums maken met Story Highlights
  • Wi-Fi met NFC
  • Groot kantelbaar touchscreen
  • Hybrid Auto met Dual Capture
  • Creatieve instellingen


¹Verbinding met smartphone of tablet met internetaansluiting nodig

spacer
					image
Verdere informatie
Foto's van de PowerShot N100
PowerShot N100 spec sheet [PDF, 56 KB]
PowerShot N100 Tech Explained [PDF, 162 KB]
Persberichten
Corporate Nieuws
Business Solutions Nieuws
Consumenten Nieuws
Canon Inc. Nieuws
Informatie
Persinformatie
Afbeeldingenbibliotheek
Actuele Feeds
Consumer Imaging News
Business Imaging News
Corporate News