Compacte en snelle scanner Canon brengt efficiëntie in documentbeheer mkb

Hoofddorp, 6 juli 2005 - Canon Nederland introduceert de DR-2050C, een snelle desktop scanner met compact design. Door de grote hoeveelheid functionaliteiten en de scherpe prijs-kwaliteitverhouding is deze kleine scanner zeer geschikt voor het MKB. Deze toevoeging aan de bestaande serie, die Canon 'Document Readers' noemt, maakt het voor bedrijven tot 50 medewerkers mogelijk snel en efficiënt documenten te digitaliseren en te beheren.

Toepasbaarheid in het MKB
Van apothekers en energiebedrijven tot uitzendbureaus en veehandelaars, in iedere branche heeft men te maken met niet-digitale documenten die bewaard en opvraagbaar moeten blijven. Apothekers bijvoorbeeld kunnen met een desktop scanner op eenvoudige wijze recepten van hun cliënten scannen en digitaal aanleveren aan verzekeringsmaatschappijen als bewijs van geleverde medicijnen. Uitzendbedrijven kunnen met de desktop scanner gemakkelijk werkbriefjes van uitzendkrachten scannen en opslaan voor een sluitende administratie en loonverwerking.

Tijdbesparend
Het beheren en archiveren van de dagelijkse stroom documenten is veelal een tijdrovende maar noodzakelijke bezigheid. De nieuwe desktop scanner maakt het mogelijk ongesorteerde documenten zoals post, inschrijfformulieren of dossiers snel en duidelijk leesbaar te scannen. Meerdere documenten van verschillende formaten kunnen tegelijkertijd worden ingevoerd. Ook gekreukte of beschadigde documenten kan de compacte scanner aan. De verticale papierinvoer van de DR-2050C controleert automatisch op dubbele of scheve invoer. Dat vooraf sorteren niet nodig is, betekent een efficiëntieslag voor de gebruiker. De DR-2050C is eenvoudig bedienbaar en neemt door het compacte design weinig ruimte in beslag.

Document Management
De gescande documenten worden gedigitaliseerd en met behulp van de bijgeleverde software opgeslagen als pdf-bestanden, die digitaal en dus snel te doorzoeken zijn (PDF OCR).

Specifieke kenmerken DR-2050C

* Geschikt voor het MKB, bedrijven tot 50 medewerkers
* Ruimtebesparend door zeer compact design
* Scansnelheid van 20 pagina's per minuut (ppm) in zwart-wit en 12 ppm in kleur
* Geen opwarmtijd: 'ready to scan'
* Eenvoudig te bedienen
* Verticale papierinvoer
* Onderhoudsvrij
* Ergonomische vormgeving
* Hoogwaardige beeldkwaliteit door toepassing Contact Imaging Sensor (CIS)
* Inclusief Capture Perfect software en Acrobat 7.0

De DR-2050C werkt met Microsoft W98/Me/Nt4.0/2K/XP en is geschikt voor een brede reeks documentmanagement software en standaard gebundeld met TWAIN en ISIS drivers.

De scanner is verkrijgbaar via de officiële Canon Document Scanner Partners. Meer informatie over de DR-2050C en de verkrijgbaarheid vindt u via: www.canon.nl/dr2050c .De adviesprijs is EUR 800,- ex. BTW.

 

spacer
					image
Informatie
Persberichten
Persinformatie
Evenementen in Europa
Afbeeldingen
Persberichten
Corporate Nieuws
Business Solutions Nieuws
Consumenten Nieuws
Industrial Products Nieuws
Canon Inc. Nieuws
Nieuwsarchief