Canon Nederland stelt professionals in de onderwijswereld centraal tijdens Kijk op Onderwijs week

Den Bosch, 19 september 2014 - Nederland staat vanaf 29 september weer in het teken van de Nationale Onderwijsweek. Canon grijpt deze gelegenheid aan om professionals in de onderwijswereld centraal te stellen tijdens de Canon Kijk op Onderwijs week van 29 september t/m 7 oktober. Op het platform Canon Kijk op Onderwijs kunnen professionals kennis delen en inspiratie opdoen over onderwerpen als maatwerkcommunicatie en inkoopprocessen. Daarnaast organiseert Canon twee informatiesessies op het hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch. Hoe kunnen onderwijsinstellingen data gebruiken om studiesucces te vergoten? En wat betekenen de ontwikkelingen op het gebied van mobiel- en contactloos betalen voor onderwijsinstellingen?

“Het versterken van onze kenniseconomie is een grote uitdaging. Het vraagt voortdurende scholing van iedereen en goed onderwijs is daarbij essentieel. Canon draagt haar steentje bij door onderwijsinstellingen te helpen bij hun dagelijkse werkprocessen en door kennisdeling te faciliteren. Met de Canon Kijk op Onderwijs week willen we professionals helpen om een stap vooruit te doen in hun specialisme binnen het onderwijs”, vertelt Niels Wintraaken, Channel Manager van Canon.

Vergroten van studiesucces met data
Op dinsdagmiddag 30 september organiseert Canon de eerste informatiesessie met als onderwerp ‘Het vergroten van studiesucces en –rendement met marketing’. Er is veel data beschikbaar waarmee onderwijsinstellingen inzicht kunnen krijgen om met marketingcommunicatie op maat, studenten optimaal te kunnen begeleiden tijdens hun studie. Marketing- en communicatiespecialisten binnen het onderwijs ontdekken tijdens de sessie hoe zij met data het studiesucces voor de student en studierendement voor de onderwijsinstelling kunnen vergroten. Verschillende sprekers laten zien hoe andere organisaties gebruikmaken van data. Olaf Ouwerkerk, Marketing Program manager Canon Nederland N.V. is dagvoorzitter: “Persoonlijke, relevante communicatie leidt uiteindelijk tot meer studiesucces en daar is iedere onderwijsinstelling naar op zoek.”

Mobiele revolutie
Op donderdagmiddag 2 oktober organiseert Canon de bijeenkomst ‘De mobiele revolutie’ voor ICT- en Facilitair managers binnen onderwijsinstellingen.
Bring your own device (BYOD), de uitfasering van de chipknip en de ontwikkeling van mobiel- en contactloos betalen zijn ontwikkelingen die voor onderwijsinstellingen behoorlijke veranderingen met zich meebrengen. Hoe gaan studenten in de toekomst betalen? En wat betekent het toelaten van BYOD voor de security van een onderwijsinstelling? Deze onderwerpen staan centraal tijdens deze informatiesessie met presentaties van experts van onder andere KPN en Sogeti.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.canon.nl/kijkoponderwijs.


spacer
					image
Persberichten
Corporate Nieuws
Business Solutions Nieuws
Consumenten Nieuws
Canon Inc. Nieuws
Informatie
Persinformatie
Afbeeldingenbibliotheek
Actuele Feeds
Consumer Imaging News
Business Imaging News
Corporate News