KNNS wordt Canon-partner

Amstelveen, 5 augustus 2013 - KNNS Business Solutions – aanbieder van IT en zakelijke office printing-oplossingen - gaat de relatie met Canon intensiveren. Als onderdeel van dit partnership levert Canon zowel printoplossingen op grootformaat als de office line-up ter aanvulling op het bestaande assortiment van KNNS. De samenwerking is met ingang van 1 september 2013 van kracht.

KNNS komt voort uit een fusie tussen NMA ICT Solutions en KC Business Solutions. Als resultaat van deze fusie is sprake van een nieuwe landelijke speler van formaat op de IT-markt. NMA ICT Solutions was voor de fusie al Canon-reseller. Ook KNNS heeft nu in Canon een strategische partner gevonden om groei te realiseren.

Partnership
Het partnership is een voortzetting van de jarenlange samenwerking tussen Canon en NMA ICT Solutions. Gezien de brede activiteit van KNNS op het gebied van grootformaat printing en het uitgebreide aanbod van Canon op dit gebied, wordt ook Large Format Printing aan het portfolio van KNNS toegevoegd. Hiermee heeft zij toegang tot de Low Volume en Mid Volume Large Format-printers van Canon. Bovendien stelt het Canon Partner Programma KNNS in staat haar business te laten groeien en gespecialiseerde kennis van de markt voor informatiebeheer te ontwikkelen.

Klanten als winnaar
"De grote winnaars van deze samenwerking zijn onze klanten. Zo kunnen wij door de uitbreiding van het portfolio van KNNS nog beter inspelen op hun behoeften. De nieuwe samenwerking met Canon op het gebied van grootformaat printoplossingen is een logisch gevolg van de strategie van KNNS in een markt die voortdurend in beweging is. Dat vraagt om een ideale combinatie tussen klant, leverancier en oplossing", zegt Jean-Louis van Aerle, Algemeen Directeur van KNNS. "Canon is voor ons de meest geschikte partij en we delen veel overeenkomsten op het gebied van klantgerichtheid, innovatie en cultuur. Dit staat aan de basis van een vruchtbare samenwerking."

"We zijn erg blij met het vertrouwen dat KNNS in Canon stelt. Ik heb er alle vertrouwen in dat we met dit partnership ook in de komende jaren een vervolg kunnen geven aan de uitstekende samenwerking waarvoor we in het verleden de basis hebben gelegd", zegt Robin van Stroe, Director Partner Channel van Canon Nederland.

Partner Programma
Canon is zeer betrokken bij haar partners. Daarom investeert zij in drie Partner Programma's die gebaseerd zijn op twee pijlers. Zo zet Canon in op Business Drivers om haar partners te helpen hun business te laten groeien en nieuwe klanten te werven. Daarnaast investeren partners in het behalen van productcertificering(en), als erkenning van hun gespecialiseerde kennis en vaardigheden in het verlenen van een hoogwaardige service aan hun klanten.

spacer
					image
Persberichten
Corporate Nieuws
Business Solutions Nieuws
Consumenten Nieuws
Canon Inc. Nieuws
Informatie
Persinformatie
Afbeeldingenbibliotheek
Actuele Feeds
Consumer Imaging News
Business Imaging News
Corporate News