AddComm verdubbelt printcapaciteit met plaatsing tweede Océ ColorStream 3200

Den Bosch, 14 november 2013 - AddComm - deskundig in multi-channel communicatie - verdubbelt haar printcapaciteit met de plaatsing van een tweede Océ ColorStream 3200 van Canon. Het Amersfoortse bedrijf heeft sinds de installatie van haar eerste Océ ColorStream twin-syteem eind 2012 een enorme groei doorgemaakt. De productie van hoogvolume inkjet-applicaties - met name op het gebied van direct mail en transactie - groeide zo sterk dat het noodzakelijk was te investeren in een tweede machine. Door de uitbreiding van haar printerpark is AddComm in staat meerdere producties tegelijkertijd te laten draaien en hierdoor nog kortere levertijden te bieden. De hoogwaardige printer biedt daarnaast talrijke mogelijkheden voor personalisatie en een flexibele productie van oplages. Net als de eerste printer is ook de nieuwe ColorStream 3200 gekoppeld aan Lasermax voor- en nabewerkingsapparatuur van Rotaform Systeemtechniek.

AddComm is gespecialiseerd in geïntegreerde oplossingen voor multichannel-communicatie: via traditionele print, direct mail en digitale kanalen zoals e-mail, FiNBOX, DigiAccept en webpresentment. Met dit uitgebreide aanbod van online tools en hoogwaardige dienstverlening voor productie en verzending anticipeert het bedrijf op de behoefte aan gepersonaliseerde communicatie-uitingen. AddComm heeft in het afgelopen jaar een zeer sterke groei doorgemaakt in hoogvolume inkjet-printing, in het bijzonder op het gebied van mailings met variabele data. Hierdoor was de investering in een tweede Océ ColorStream twin-syteem een logische stap.

Versterking positie in snelgroeiende markt
“Ons bedrijf heeft een sterke positie in de verwerking van transactiedocumenten. Daarnaast richten we ons steeds meer op direct mail, in het bijzonder door de inzet van inkjet-technologie. De plaatsing van deze tweede Océ ColorStream 3200 stelt ons in staat onze positie in deze snelgroeiende markt verder te versterken”, vertelt Leonie van der Veen, Manager Operations van AddComm. “Na de installatie van de eerste printer heeft Canon ons op alle terreinen ondersteund. Onze operators zijn door Canon opgeleid en daarnaast is er een uitgebreide colour management-training verzorgd. Deze positieve ervaringen maakten de keuze voor een tweede Océ ColorStream 3200 eenvoudig.”

“AddComm is een schoolvoorbeeld van hoe een aanbieder van digital printing in deze onzekere tijden met een duidelijke visie in staat is te investeren in de nieuwste technologie en hiervan maximaal te profiteren. We zijn er uiteraard erg trots op dat we op deze manier een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de groei van dit vooruitstrevende en dynamische bedrijf”, zegt Hayco van Gaal, Sales Group Manager Commercial Printing bij Canon Nederland.

Combinatie van productiviteit, efficiency en kwaliteit
Het inkjet-portfolio van Canon bestaat uit JetStream- en ColorStream-producten met snelheden van 648 tot 5500 kleurpagina’s per minuut. De Océ ColorStream 3000 serie biedt snelle en hoogwaardige full-color inkjet-printers. De Océ ColorStream 3200 heeft een printcapaciteit van 648 A4 per minuut. De bijzondere combinatie van productiviteit, efficiency en kwaliteit maakt de overgang van zwart-wit naar full-color of zelfs naar vijf of zes kleuren gemakkelijker en sneller. DigiDot Multilevel Dot Modulation produceert scherpe details en egale halftonen met een waargenomen kwaliteit van 1.200 x 1.200 dpi bij een optimale printsnelheid. Het resultaat is productiviteit en flexibiliteit voor een snelle productie in kleur en zwart-wit van transactie-, TransPromo, direct mail-toepassingen, boeken en handleidingen met de betrouwbaarheid, printkwaliteit en media die kenmerkend zijn voor Canon inkjet-technologie. De vele productiemogelijkheden en het flexibele mediagebruik dragen bij aan een systeem dat klaar is voor de toekomst.

spacer
					image
Persberichten
Corporate Nieuws
Business Solutions Nieuws
Consumenten Nieuws
Canon Inc. Nieuws
Informatie
Persinformatie
Afbeeldingenbibliotheek
Actuele Feeds
Consumer Imaging News
Business Imaging News
Corporate News