Technische Unie nieuwe distributeur van Canon securitycamera’s

‘s-Hertogenbosch, 16 juni 2016 - Canon Nederland heeft een overeenkomst gesloten met Technische Unie BV voor de distributie van Canon-netwerkcamera’s. Technische Unie is distributeur van technische installatiematerialen voor de bouw, installatiesector en industrie.

Met ruim 1 miljoen artikelen van meer dan 700 leveranciers is Technische Unie de grootste technische groothandel van Nederland. Het bedrijf is leverancier van installatiematerialen op het gebied van elektrotechniek, licht, gereedschap, (luxe) sanitair, verwarming en klimaattechniek. “Om ons assortiment zo volledig mogelijk te houden, volgen we de laatste marktontwikkelingen op de voet. De netwerkcamera’s van Canon bieden een uitstekende oplossing voor verschillende vraagstukken op het gebied van toezicht en beveiliging”, zegt Productmanager Data & Beveiliging van Technische Unie.

Met 70 jaar ervaring op het gebied van imaging-technologie en een sterke focus op innovatie, biedt Canon een ruim aanbod van hoogwaardige netwerkcamera’s: van standaard en HD tot Full HD. “Deze overeenkomst met Technische Unie illustreert de kwaliteit van onze producten. We zijn erg trots op dit partnership waarbij een toonaangevende partij als Technische Unie totaal-distributeur van onze specialistische oplossingen wordt”, zegt Jan-Ton Prinsze, Country Director van de Consumer Imaging Group van Canon Nederland. Hij vervolgt: “Technische Unie is een betrouwbare partner die beschikt over de expertise om installateurs te ondersteunen met deskundig advies en een feilloze logistiek voor een optimaal gebruik van onze producten.”

Oplossingen op basis van geavanceerde technologie
De behoefte aan kwalitatief hoogwaardige netwerkvideo-oplossingen, die voor veiligheidsdoeleinden kunnen worden ingezet in verschillende situaties en op uiteenlopende locaties - van winkels en treinstations tot musea en ziekenhuizen - groeit sterk. Het belangrijkste uitgangspunt hierbij is dat de veiligheid in alle omstandigheden kan worden gemonitord. Canon biedt een veelomvattend aanbod van netwerkcamera’s en software, gebaseerd op de meest geavanceerde imaging-technologie en geschikt voor videobewakingssystemen. De kwaliteit van de camera’s wordt gewaarborgd door lenzen en beeldsensoren van de hoogste kwaliteit, die een uitzonderlijk heldere en gedetailleerde weergave garanderen. Ook voorzien de camera’s in een hoge flexibiliteit en gebruikersgemak, omdat zij eenvoudig op afstand ingesteld kunnen worden en een uiterst nauwkeurig configuratie waarborgen. Bovendien integreert Canon haar camera’s volledig in de ONVIF-video-beheersoftware van gebruikers. Canon is lid van het ONVIF, het industriële forum dat zich richt op de ontwikkeling van een wereldwijde IP-gebaseerde fysieke security interface-standaard.

spacer
					image
Persberichten
Corporate Nieuws
Business Solutions Nieuws
Consumenten Nieuws
Canon Inc. Nieuws
Informatie
Persinformatie
Afbeeldingenbibliotheek
Actuele Feeds
Consumer Imaging News
Business Imaging News
Corporate News