Dataspace tekent partnerovereenkomst met Canon Nederland

‘s- Hertogenbosch, 30 juni 2016 - Canon Nederland N.V. sluit een partnerovereenkomst met Dataspace; dé specialist in archiveren, digitaliseren, het beheren van data en documenten én de logistiek daaromheen. Hiermee bundelen beiden partijen de krachten om klanten een totaaloplossing te bieden voor het digitaliseren van documentstromen en voor het optimaliseren van documentgestuurde bedrijfsprocessen zoals factuurverwerking, postkamerdigitalisering en customer onboarding.

Deze partnerovereenkomst is een volgende stap in Canon's strategie om samen met excellente partners allesomvattende dienstverlening op het gebied van digitalisering van documentstromen en optimalisering van documentgestuurde bedrijfsprocessen te kunnen bieden. In deze strategie past ook de recente overname van Docspro, een vooraanstaande leverancier op gebied van Information Management oplossingen.

Totaaloplossing
Antoine Verhoeven, channel director Canon Business Services, vertelt: “Klanten vragen Canon steeds vaker om het digitaliseren van documenten en de documentprocessen over te nemen, zodat zij zich kunnen focussen op hun core business. We zijn dan ook verheugd dat we in Dataspace een partner hebben gevonden waarmee we onze klanten een totaaloplossing kunnen bieden.”

spacer
					image
Persberichten
Corporate Nieuws
Business Solutions Nieuws
Consumenten Nieuws
Canon Inc. Nieuws
Informatie
Persinformatie
Afbeeldingenbibliotheek
Actuele Feeds
Consumer Imaging News
Business Imaging News
Corporate News