Canon toont creativiteit in print tijdens FESPA 2016

‘s-Hertogenbosch, 23 februari 2016 – Canon Europe, marktleider in imaging solutions, toont tijdens FESPA Digital 2016 de nieuwe mogelijkheden die print kan bieden in de creatieve sector. FESPA Digital 2016 vindt plaats van 8 t/m 11 maart in Amsterdam RAI. Canon is aanwezig in hal 1, stand F100-F120.

Op de stand van Canon kunnen bezoekers in een ontwerpstudio zien hoe een eerste ontwerp uiteindelijk resulteert in print. Er worden presentaties gegeven die fantasierijke en artistieke mogelijkheden tonen met grootformaat printers van Canon. Dit zijn onder meer – voor het eerst in Europa – de twee nieuwe, veelzijdige flatbed printers: Océ Arizona 1280 XT en Océ Arizona 1280 GT.

Full-service partnerschap

Tijdens testimonials van gebruikers wordt aandacht besteed aan het full-service partnerschap van Canon. Bij het realiseren van creatieve ontwerp- en groeiplannen van ondernemingen biedt Canon strategische consultancy, training, begeleiding en permanente ondersteuning.

3D-printtechnologie

Canon demonstreert tijdens FESPA daarnaast haar toonaangevende 3D-printtechnologie. Klanten binnen de creatieve sector, architectuur en maakindustrie kunnen kennismaken met 3D-printsolutions. Deze 3D-printsolutions stimuleren betere communicatie en creatieve designideeën en genereren nieuwe omzet. De robuuste 3D-printtechnologie wordt van begin tot eind ondersteund door de uitgebreide expertise en ervaring van Canon op het gebied van service en support.

Experts

Industrie-experts uit de creatieve sector, het onderwijs en de maakindustrie zijn tijdens FESPA aanwezig om toe te lichten hoe strategische ondernemingsdoelen worden ondersteund. Daarnaast laten zij zien hoe bedrijven zijn gegroeid dankzij krachtige samenwerkingen en wat daarbij de impact van print is. Tot de aanwezige specialisten behoren:

  • Clive Booth - fotograaf, ontwerper en filmmaker met een brede ervaring op het gebied van fotografie; variërend van mode- tot portretfotografie
  • Dag Myrestrand - CEO, Bitmap, Noorwegen – een service provider voor fotografie, film en creatieve printproducties
  • Gary Dixon, Lintec Graphic Films / Vitrographic – een internationale producent van hoogwaardige, printbare pvc-vrije films voor gebruik in specifieke industriële toepassingen op glas, waaronder innovatieve producten die worden gebruikt in bedrijfsinterieurs, architectuurontwerpen en winkelinrichtingen
  • Jos Laugs – Kunstacademie Maastricht
Think Creative

Bezoekers kunnen tijdens FESPA kennismaken met creatieve mogelijkheden in print. Deze staan vermeld in de nieuwste Insight publicatie van Canon – Think Creative – en is in gedrukte vorm beschikbaar op de Canon-stand.

“Dit is één van de meest fascinerende tijden om betrokken te zijn bij print,” zegt ‎Mathew Faulkner, European Marketing Manager van de Wide Format Printing Group bij Canon Europe. “Wij richten ons op de ondersteuning van Print Service Providers (PSP’s) – om hen creatiever, ambitieuzer en innovatiever te laten zijn en dat zowel voor de manier waarop zij werken als de producten die zij hun klanten kunnen bieden. Op FESPA willen we PSP’s laten zien dat creativiteit niet beperkt wordt door print, maar dat de mogelijkheid om op bijna elk type materiaal te printen hen kansen biedt om hun onderneming te ontwikkelen en te laten groeien.”

spacer
					image
Verdere informatie
imageRUNNER ADVANCE 6555i Images
Persberichten
Corporate Nieuws
Business Solutions Nieuws
Consumenten Nieuws
Canon Inc. Nieuws
Informatie
Persinformatie
Afbeeldingenbibliotheek
Actuele Feeds
Consumer Imaging News
Business Imaging News
Corporate News