Canon Nederland neemt document solutions specialist Docspro over

‘s-Hertogenbosch, 10 maart 2016 – Canon Nederland N.V. heeft Docspro B.V. overgenomen, een toonaangevende leverancier van solutions voor document capturing, document management en intelligente documentverwerking. Hierdoor kan Canon haar klanten nog betere oplossingen bieden voor het optimaliseren van documentgestuurde bedrijfsprocessen zoals customer onboarding, factuurverwerking, postkamerdigitalisering en beheer van personeelsdossiers.

Deze overname is de volgende stap in Canon's strategie om sneller te groeien in solutions en services, en om zowel haar klantenkring als productportfolio te verstevigen. 

Joop van Boerdonk, Algemeen Directeur van Canon Nederland zegt: "Klanten vragen Canon steeds vaker hun processen efficiënter en effectiever te maken. We zijn dan ook verheugd om, dankzij deze overname, nog beter aan de behoeften te kunnen voldoen. 

Gezamenlijk zijn we in staat onze klanten te bedienen met een breder spectrum aan producten en met meer diepgaande expertise. We heten Docspro dan ook van harte welkom in de Canon Group." 

Docspro zal blijven opereren vanuit de huidige locatie en onder de huidige bedrijfsnaam. 


Over Docspro 

Docspro is sinds 1994 leverancier van oplossingen op het gebied van document capturing, document management en intelligente documentverwerking. Met hoogwaardige oplossingen helpt Docspro organisaties om hun documentgestuurde bedrijfsprocessen efficiënter te maken. Het is één van de slechts 15 Kofax Diamond Partners wereldwijd en is tevens Nederland's enige Platinum Partner voor Hyland OnBase.

www.docspro.nl/

spacer
					image
Persberichten
Corporate Nieuws
Business Solutions Nieuws
Consumenten Nieuws
Canon Inc. Nieuws
Informatie
Persinformatie
Afbeeldingenbibliotheek
Actuele Feeds
Consumer Imaging News
Business Imaging News
Corporate News