Canon breidt Partner-programma uit met Imaging Supplies Accredited Partners

‘s-Hertogenbosch, 29 mei 2015 - Canon breidt haar Partner-programma uit met een nieuwe accreditatieregeling voor Imaging Supplies. Dertien Nederlandse Imaging Supplies Partners zijn officieel toegetreden tot dit programma als Accredited Partner. Dit stelt hen in staat maximaal gebruik te maken van Canon’s aanbod en expertise op het gebied van Imaging Supplies, zoals kleinformaat papier, grootformaat media op rol en specialiteiten.

Voor Accredited Partners biedt het programma veel voordelen. Canon ondersteunt hen bij het maken van een businessplan met duidelijke jaardoelstellingen, aansluitend bij de ontwikkelingen en behoeften in de markt. Op basis van proactief accountmanagement krijgen partners ruggensteun om hun doelstellingen te realiseren en zich te onderscheiden in hun sector. Ze krijgen de beschikking over een ruim aanbod van informatie- en marketingmaterialen die ze kunnen gebruiken in de communicatie met klanten. Als Accredited Partner zijn zij ook het exclusieve verkooppunt van een speciaal ontwikkelde papiersoort, Orange Label.

“De uitbreiding van ons Partner-programma is een nieuwe stap in de relatie met onze partners. We willen hen hiermee helpen hun positie in de markt te versterken. Door het inzetten van de kracht van een multinational in combinatie met het landelijke netwerk van de Accredited Partners beogen wij te investeren in winstgevende groei”, vertelt Wilco Verheij, Channel Director Imaging Supplies van Canon Nederland N.V. “Met het Partner-programma voor 2015 helpen we onze partners nieuwe expertise te verwerven waarmee ze nieuwe zakelijke mogelijkheden kunnen benutten en nieuwe klanten kunnen werven.”

Canon heeft een lange staat van dienst op het gebied van Imaging Supplies. Net als voor haar printsystemen investeert zij ook voor media en consumables in de voortdurende ontwikkeling en verbetering. Dit resulteert in een veelomvattend aanbod van papier, film en andere materialen voor uiteenlopende toepassingen, zowel kleinformaat als grootformaat. Alle media die Canon Imaging Supplies aanbiedt, zijn speciaal getest en geselecteerd voor optimaal gebruik op een ruime selectie aan printers en copiers.

Sinds 1994 maakt Canon Imaging Supplies - naast de directe verkoop - gebruik van partners in het indirecte verkoopkanaal. Deze partners - gespecialiseerde kantoorvakhandels - streven een one-stop-shop functie na voor het complete kantoor, op basis waarvan zij klanten de beste service bieden. De toetreding tot het Canon Partner-programma betekent een verdere versterking van het samenwerkingsverband met als doel een duurzaam, toekomstgericht partnership op te bouwen. De geaccrediteerde Imaging Supplies Partners kunnen zich profileren als deskundige, regionaal georiënteerde spelers met de kracht van een multinational.

spacer
					image
Persberichten
Corporate Nieuws
Business Solutions Nieuws
Consumenten Nieuws
Canon Inc. Nieuws
Informatie
Persinformatie
Afbeeldingenbibliotheek
Beurzen en evenementen
Actuele Feeds
Consumer Imaging News
Business Imaging News
Corporate News