Canon Europe en partners tonen nieuwste beveiligingsoplossingen tijdens IFSEC International

Londen, 12 mei 2015 – Canon Europe, marktleider in imaging solutions, zal samen met haar partners Ganetec, Nedap, NETAVIS en Wavestore aanwezig zijn op IFSEC International dat plaatsvindt van 16- 18 juni in London ExCeL (stand F500), om te tonen hoe Canon-technologie samenwerkt met toonaangevende VMS-systemen. Canon zal hier de meest recente beveiligingsoplossingen presenteren en laten zien hoe de onderneming samen met partners voor klanten systemen op maat ontwerpt en installeert.

Het is voor het eerst dat Canon op IFSEC International haar nieuwste assortiment beveiligingsoplossingen presenteert, waaronder de nieuw ontworpen high-end en low-end netwerkbeveiligingscamera’s. Ook de Canon-partners zullen op de stand de kracht van hun geïntegreerde oplossingen tonen, waarbij aandacht wordt geschonken aan het gemeenschappelijke resultaat binnen een breed scala aan scenario’s die relevant zijn voor de nieuwste eisen en ontwikkelingen in de beveiligingssector.

Julian Rutland, Europees NVS Marketing Director bij Canon Europe, zegt: “Het afgelopen jaar hebben we zeer intensief met onze partners samengewerkt om hoogwaardige, effectieve solutions op de markt te brengen en zijn verheugd de resultaten van deze inspanningen tijdens IFSEC International te laten zien. Dit is de zevende keer dat we aanwezig zijn en elk jaar werd de lat hoger gelegd in termen van nieuwe technologieën die werden getoond en de mensen die we tijdens de beurs konden ontmoeten. Ik ben ervan overtuigd dat het dit jaar niet anders zal zijn.”

De nieuwe Canon-netwerkcamera’s zijn ideaal voor uiteenlopende omgevingen binnen- en buitenshuis, waaronder retail, bancaire en financiële instellingen, stadstoezicht en verkeersmanagement. De Canon-netwerkcamera’s zijn eenvoudig te integreren met VMS-platforms. Dit is belangrijk daar de behoefte aan betrouwbare, geautomatiseerde analyse toeneemt om zakelijke voordelen te realiseren die verder gaan dan alleen beveiliging, zoals locatiebeheer en gedragsanalyse. In de retail kunnen Canon-klanten de analysetools bijvoorbeeld gebruiken voor wachtrijbeheer, winkelontwerp en monitoring van bezoekersaantallen.

“Het doel van onze krachtenbundeling met Canon is gebruikers de extra business value te bieden die mogelijk is met een beveiligingsinfrastructuur op basis van IP-video. De NETAVIS Observer video management software is naadloos te integreren met Canon-hardware en geeft onze klanten een complete oplossing,” zegt Thomas Rehberger, Senior Sales Manager bij NETAVIS en gespecialiseerd in retail business intelligence. “Tijdens IFSEC International laten we zien hoe vooral retailorganisaties kunnen profiteren van onze samenwerking.”

Jeroen van Dormolen, Business Development Manager bij Nedap, voegt hieraan toe: “Geavanceerde analysetools worden steeds belangrijker. Dat geldt voor ondernemingen in uiteenlopende sectoren, van luchthavens tot banken. IFSEC is een geweldige gelegenheid voor ons om het vermogen van onze verbeterde security management solution te demonstreren wanneer deze wordt gecombineerd met Canon’s hoogwaardige netwerkcamera’s.”

Op IFSEC wordt tijdens live-demonstraties aandacht geschonken aan Canon’s hoogwaardige imaging-technologie en de vele mogelijkheden die deze technologie biedt, zoals:

  • Hoge prestaties bij weinig omgevingslicht
  • Brede beeldhoek
  • Nauwkeurige kleurreproductie
  • Smart Shade Control (Auto-SSC)
  • PTRZ-cameraconfiguratie op afstand
  • Ingebouwde tools voor videoanalyse


Een team van technisch specialisten en deskundigen op het gebied van kanaalontwikkeling zal op de stand aanwezig zijn om klanten en systeemintegrators te ontmoeten en vragen te beantwoorden.

spacer
					image
Persberichten
Corporate Nieuws
Business Solutions Nieuws
Consumenten Nieuws
Canon Inc. Nieuws
Informatie
Persinformatie
Afbeeldingenbibliotheek
Beurzen en evenementen
Actuele Feeds
Consumer Imaging News
Business Imaging News
Corporate News