Hollandridderkerk breidt printerpark uit met Océ Arizona 480XT en Océ ProCut freestafel van Canon

Ridderkerk, 24 januari 2013 - Grafimediabedrijf Hollandridderkerk breidt zijn printerpark als eerste in Nederland uit met een Océ Arizona 480XT. De order werd gisteren, samen met die voor een Océ Procut freestafel, getekend op de Canon stand tijdens de Grafische Vakbeurs in Gorinchem. Met de extra grote, nieuwste generatie UV-flatbed printer is Hollandridderkerk in staat grootformaat beelden te produceren op een breed scala aan materialen als plexiglas, aluminium, kunststof en karton in fotokwaliteit. Dit maakt het mogelijk klanten een breed scala aan fine art en display-toepassingen te leveren. Dankzij de aanschaf van het productiesysteem én een Procut (Zund G3) snij/freestafel kan Hollandridderkerk snel en kostenefficiënt digitaal drukwerk leveren. Hiermee kan zij nog beter inspelen op de groeiende behoefte van klanten aan hoogwaardig digitaal drukwerk.

Hollandridderkerk biedt reeds 57 jaar een veelzijdig aanbod van repro- en grafimediaproducten en -diensten. Het bedrijf is gespecialiseerd in on-demand digitaal drukwerk, zowel op groot- als kleinformaat en variërend van point-of-sale materiaal voor retailers, direct mail voor bureaus tot lesmateriaal en een reproservice voor organisaties. Bovendien speelt het grafimediabedrijf met haar Book-on-Demand-concept in op de groeiende behoefte onder uitgevers aan actuele en just-in-time geleverde boeken, readers en cursusmaterialen. Het bedrijf levert kwalitatief hoogwaardig digitaal drukwerk en biedt waar nodig maatwerk als aanvulling op interactief online lesmateriaal.

Uitstekende beeldkwaliteit, stabiliteit en productiviteit
“De technologie van digitaal printen is niet meer weg te denken binnen de grafische wereld. Het beheersen van nieuwe printtechnologieën, het implementeren ervan en het maximaal benutten van de mogelijkheden vereist specialistische kennis. Daarnaast noodzaakt een succesvolle toepassing van digitaal drukken dat je als bedrijf vooroploopt en progressief denkt. Hollandridderkerk beschikt niet alleen over de nieuwste technologie op het gebied van digitaal drukken, maar weet de talrijke mogelijkheden - zoals variabel dataprinten - met intelligente oplossingen daadwerkelijk succesvol toe te passen voor haar klanten”, vertelt Arno de Winter, directeur van Hollandridderkerk. “Ons bedrijf investeert voortdurend in de meest moderne applicaties en apparatuur. De Arizona 480XT en Procut van Canon zorgen voor een grote verbetering van beeldkwaliteit, stabiliteit en productiviteit. Dankzij deze hoogwaardige printer en freestafel kunnen wij verder groeien in de markt voor digitaal printen.”

Veelzijdigheid voor een groot aantal toepassingen
De Océ Arizona 480-printer biedt de mogelijkheid op een breed scala van media en objecten te printen. Leveranciers van printdiensten kunnen meerdere producttoepassingen aanbieden, variërend van diverse display-producten - POP/POS, verkoopaffiches en backlit affiches- tot specialistische en industriële toepassingen, waarbij het printmedium niet primair is bedoeld voor display-doeleinden (verpakkingsprototypen, short-run verpakkingen, behang en interieurdecoraties en decoraties voor consumentenproducten). Zij kunnen met één Arizona 480-printer volledige mixed-media-campagnes produceren - inclusief displays op harde materialen, banners, raamfolie en backlits - om zo uiteenlopende klanten te kunnen bedienen en hun omzet te maximaliseren.

Bekroonde beeldkwaliteit
Alle printers uit de Océ Arizona-serie – waaronder het nieuwe Océ Arizona 480 XT-model – hebben dezelfde bekroonde beeldkwaliteit en robuuste architectuur die kenmerkend is voor de kwaliteit, betrouwbaarheid, productiviteit en gebruikersvriendelijkheid die deze printer te bieden hebben. Océ Arizona UV-flatbed printers hebben ruim 30 awards van organisaties overal ter wereld in de wacht gesleept.

spacer
					image
Persberichten
Corporate Nieuws
Business Solutions Nieuws
Consumenten Nieuws
Canon Inc. Nieuws
Informatie
Persinformatie
Afbeeldingenbibliotheek
Actuele Feeds
Consumer Imaging News
Business Imaging News
Corporate News