CNI Europe nieuwe distributeur Canon security camera’s

Dordrecht, 11 maart 2013 - Canon Nederland heeft een overeenkomst gesloten met CNI Europe – een toonaangevende distributeur van oplossingen voor cameratoezicht – voor de distributie van Canon netwerkcamera’s. In haar hoedanigheid van niche-distributeur van Canon security camera’s breidt CNI Europe haar portfolio aanzienlijk uit. De overeenkomst is met ingang van 1 maart 2013 van kracht.

CNI Europe is sinds 16 jaar een professionele distributeur van complete IP- oplossingen, met als kernactiviteit IP-cameratoezicht en databekabeling. Het bedrijf levert hoogwaardige producten aan de installatie-, beveiligings- en IT-branche in de Benelux en staat deze bedrijven met advies terzijde. “Door de combinatie van hoogwaardige professionele producten en de diepgaande expertise van onze medewerkers zijn we een belangrijke speler die zich onderscheidt van andere marktpartijen”, zegt Frank Goldewijk, directeur-eigenaar van CNI Europe. “Door deze overeenkomst met Canon kunnen wij haar hoogwaardige netwerkcamera’s aan ons aanbod toevoegen. Hierdoor zijn wij nog beter in staat onze klanten toegevoegde waarde te bieden.”

Met 70 jaar ervaring in imaging-technologie en een voortdurende focus op innovatie, biedt Canon een ruim aanbod van hoogwaardige netwerkcamera’s - van standaard, HD, Full-HD-resolutie tot HD-SDI. “Deze overeenkomst met CNI Europe is een belangrijke illustratie van de kwaliteit van onze producten. We zijn blij dat we een gerenommeerde partij als CNI Europe aan ons kunnen verbinden als niche-distributeur van deze specialistische oplossingen”, zegt Jan van der Biezen, Business Development Manager Security Camera’s van Canon Nederland N.V. “CNI Europe is een betrouwbare partner die beschikt over de expertise  om installateurs en eindgebruikers te ondersteunen met deskundig advies voor een optimaal gebruik van onze producten.” 

Oplossingen op basis van geavanceerde technologie
De behoefte aan kwalitatief hoogwaardige netwerkvideo-oplossingen die voor veiligheidsdoeleinden kunnen worden ingezet in verschillende situaties en locaties – van winkels en treinstations tot musea en ziekenhuizen – groeit sterk. Het belangrijkste uitgangspunt hierbij is dat de veiligheid in alle omstandigheden kan worden gemonitord. Canon biedt een veelomvattend aanbod van netwerkcamera’s en software, gebaseerd op de meest geavanceerde imaging-technologie en geschikt voor videobewakingssystemen. De kwaliteit van de camera’s wordt gewaarborgd door lenzen en beeldsensoren van de hoogste kwaliteit, die een uitzonderlijk heldere en gedetailleerde weergave garanderen. Daarnaast voorzien de camera’s in een hoge flexibiliteit en gebruikersgemak, doordat zij eenvoudig op afstand ingesteld kunnen en een uiterst nauwkeurige configuratie waarborgen. Bovendien integreert Canon haar camera’s volledig in de ONVIF-video-beheersoftware van gebruikers. Canon is lid van het ONVIF, het industriële forum dat zich richt op de ontwikkeling van een wereldwijde IP-gebaseerde fysieke security interface-standaard.

spacer
					image
Persberichten
Corporate Nieuws
Business Solutions Nieuws
Consumenten Nieuws
Canon Inc. Nieuws
Informatie
Persinformatie
Afbeeldingenbibliotheek
Actuele Feeds
Consumer Imaging News
Business Imaging News
Corporate News