Canon en Oldelft Benelux presenteren medische IT-oplossingen op Zorg & ICT

Den Bosch, 7 maart 2013 – Canon Nederland en Oldelft Benelux - onderdeel van de Canon Group – presenteren hoogwaardige medische IT-oplossingen op de vakbeurs Zorg & ICT, die van 13 tot en met 15 maart op het programma staat. De digitale oplossingen van Canon stellen gezondheidsinstellingen in staat hun documentprocessen te digitaliseren, zodat alle informatie in de zorgketen zorgvuldig, eenduidig en veilig wordt opgeslagen en kan worden uitgewisseld. Oldelft Benelux is leverancier van apparatuur voor medische beeldvorming en IT-systemen voor ziekenhuizen.

Bezoekers kunnen kennismaken met deze hoogwaardige digitale oplossingen op de stand van Oldelft Benelux en Canon (10.A046) in de Jaarbeurs in Utrecht.

Canon is al 70 jaar actief als innovatieve leverancier van medische oplossingen, variërend van apparatuur voor digitale radiologie en Eye Care, tot medische projectoren en oplossingen voor het digitaliseren van patiëntendossiers, Het is voor het eerst dat Canon zich in Nederland met meerdere oplossingen uit het portfolio voor de gezondheidszorg op één stand presenteert.

Digitalisering in de zorg
De gezondheidszorg staat voor allerlei uitdagingen. Patiënten eisen dat de zorg aan hoge kwaliteitsnormen voldoet, behandelaars hebben behoefte aan een efficiënte werkwijze en stafafdelingen vragen om efficiency in de front- en back-office. “Het digitaal beschikken over patiëntgegevens en -historie maakt het mogelijk om meerdere betrokkenen - verschillende specialismen, behandelaars en verpleegkundigen - de juiste, actuele en volledige informatie te geven. Dit resulteert in efficiency doordat documenten altijd en overal toegankelijk zijn, bespaart kosten en vermindert de kans dat belangrijke kwesties worden beoordeeld op basis van onvolledige of onjuiste informatie”, aldus Hubert van Dongen, Marketing Director Business Imaging Group van Canon Nederland. “Met onze IT-oplossingen stellen we zorgverleners in staat zich te concentreren op hun kernactiviteiten: het verlenen van kwalitatief hoogwaardige zorg.”Canon’s digitale oplossingen maken het mogelijk voor zorginstellingen om document- en informatie-intensieve processen te optimaliseren, door documenten eenvoudig te scannen, valideren en op een veilige manier te routeren.

De Zillion productlijn van Oldelft Benelux is een verzameling van medische IT oplossingen waarbij de nadruk ligt op het ontsluiten van beschikbare informatie, het verbeteren van processen en daarmee een positieve bijdrage leveren aan de kwaliteit van zorg en het zorgproces. Zillion RIS en PACS vereenvoudigen de workflow en verslaglegging op radiologie-, cardiologie-en orthopedieafdeling. Zillion Enterprise PACS ontsluit de beelden en documenten op overige afdelingen en brengt alle aanwezige patiëntinformatie samen. Zillion XDS(-I) oplossingen geven u een veilige omgeving voor het opzetten van extramurale samenwerkingsverbanden.

Tijdens de vakbeurs introduceert Canon tevens de eerste editie van het magazine Healthcare Vision - een uitgave in samenwerking met de Economist Intelligence Unit -  waarin zij schetst hoe zorginstellingen met veranderingen in de Europese gezondheidszorg omgaan.

spacer
					image
Persberichten
Corporate Nieuws
Business Solutions Nieuws
Consumenten Nieuws
Canon Inc. Nieuws
Informatie
Persinformatie
Afbeeldingenbibliotheek
Actuele Feeds
Consumer Imaging News
Business Imaging News
Corporate News