Canon Sales Traineeship

Canon Sales Traineeship

Wil jij jouw carrière starten bij het beste Sales Traineeship van Nederland? Heb jij voldoende lef en talent voor sales? Zoek je een commerciële baan met veel vrijheid en uitdaging in de regio waar jij woonachtig bent? Wil je bovendien werken bij een organisatie die is uitgeroepen tot 'Top Employer' van 2016? Dan is het Canon Sales Traineeship iets voor jou!

Je bent doel- en resultaatgericht en je hebt de wil om te winnen. Maar vooral ben je eigenzinnig, pragmatisch, betrokken en gedreven. Onder geschikte kandidaten verstaat Canon mensen in wie deze kerncompetenties te herkennen zijn. Het gaat dus niet zozeer om welke studie iemand heeft gevolgd. We zoeken starters die zaken voor elkaar kunnen krijgen en iets tot stand kunnen brengen. We kijken daarom vooral of mensen ondernemend en initiatiefrijk zijn. Dat blijkt uit je nevenactiviteiten en hoe je met situaties omgaat.


Deelnemers starten met een intensieve opleiding van 6 weken. Daarna doe je, onder begeleiding van je manager, mentor en persoonlijke coach vanuit de eigen Canon Academy, werkervaring op. Gedurende het jaar vinden op vaste momenten herhalings- en verdiepingsmodules plaats op het vakinhoudelijke aspect (afwisseling in presentaties, colleges, praktijkopdrachten, rollenspelen en praktijkstages).