UEFA Champions League

UEFA Champions League Logo Als officiële partner van de UEFA Champions League krijgt Canon tal van belangrijke, opwindende mogelijkheden om de verkopen in Europa te stimuleren en onze expertise te delen.

Sport brengt mensen van alle leeftijden en culturen samen. Dat geldt wellicht bovenal voor het voetbal. Ons partnerschap met de UEFA zorgt ervoor dat we een groot aantal mensen uit verschillende bevolkingslagen en in verschillende talen op een informele manier kunnen bereiken. We kunnen ons zo rechtstreeks tot de Europese doelmarkten richten.

Canon levert achter de schermen technische bijstand tijdens wedstrijden van de UEFA Champions League. Kopieermachines, faxapparaten, printers, scanners, multifunctionele apparaten en digitale camera's vormen de ruggengraat van de technische operaties en doen dienst als essentiële communicatiemiddelen voor de UEFA en de verzamelde wereldpers.

Via tv-reclameboodschappen bij livewedstrijduitzendingen, advertenties in stadions, deelname aan officiële UEFA-programma's en vele andere promotieactiviteiten die in ruil voor de hulp ter beschikking worden gesteld, worden het merk en de technologieën van Canon steeds bekender.

spacer
					image
Reclame & sponsoring
Advertentiecampagnes
Sponsoring
Evenementen Beurzen
Europese Sponsoring
WNF
Stichting World Press Photo
De Canon Foundation