Waarom Canon sponsor is van de tentoonstelling

Canon is er trots op met het werk van Yann te worden geassocieerd. Zijn opmerkelijke getuigenis van de gevolgen die mensen op deze grootse en kwetsbare planeet hebben, sterkt ons in de overtuiging dat Canon aan de bedrijfsfilosofie van Kyosei moet vasthouden: samen leven en werken in harmonie met ons milieu, voor het algemene nut. Canon maakt zich sterk voor het behoud van de natuurlijke omgeving en het efficiënt gebruik van natuurlijke bronnen; de betrokkenheid van Canon bij Earth from Above, een tentoonstelling die bezoekers ertoe beweegt zorgvuldiger met het milieu om te gaan, is een afspiegeling van deze passie.

Als wereldleider in fotografische technologie en beeldtechnologie maakt Canon zich ook sterk voor innovatieve kwaliteitsfotografie. De foto's die Yann voor de tentoonstelling Earth from Above heeft genomen zijn ontroerend en krachtig, van uitzonderlijke kwaliteit en zonder twijfel innovatief. Dat Canon sponsor is van de tentoonstelling, zegt niet alleen iets over het streven van Canon deze standaard van fotografie te steunen, maar draagt er ook toe bij dat mensen overal ter wereld deze opmerkelijke kwaliteitsfotografie kunnen bewonderen.

Canon steunt graag fotografen die met Canon-apparatuur werken, en het is dan ook een genoegen Yann te kunnen steunen. Hij werkt al meer dan 25 jaar met camera's en apparatuur van Canon.


spacer
					image
Earth from Above
Earth from Above
Why Canon sponsors the exhibition
Background on Yann
Equipment used
Reclame & sponsoring
Advertentiecampagnes
Sponsoring
Evenementen Beurzen
Europese Sponsoring
WNF
Stichting World Press Photo
De Canon Foundation