Earth from Above

Earth from Above is het geesteskind van de Franse fotograaf Yann Arthus-Bertrand. Deze tentoonstelling toont luchtfoto's die overal ter wereld zijn gemaakt.

Heart of Voh, New Caledonia
Canon Europe is een van de sponsors van de tentoonstelling in Wenen en Lissabon die bestaat uit beelden die zo groot zijn als billboards en die op verlichte standaarden zijn geplaatst waartussen het publiek zich 24 uur per dag gratis kan bewegen.

Earth from Above is een adembenemend portret van onze wereld. Elk van de 120 foto's in de tentoonstelling heeft een korte toelichting die door een deskundige op het gebied van duurzame ontwikkeling is geschreven. Samen zetten zij de bezoekers aan het denken over de veranderingen die zich op onze planeet voordoen en over de toekomst van haar bewoners. De foto's tonen niet alleen de schoonheid van de planeet Aarde, maar ook de gevolgen die mensen op onze kwetsbare wereld hebben.

Sinds de eerste tentoonstelling in Parijs in 2000 is Earth from Above in meer dan 30 landen te zien geweest en heeft de tentoonstelling meer dan 50 miljoen bezoekers getrokken. De foto's in Earth from Above zijn allemaal met camera's van Canon gemaakt en Canon is de trotse sponsor van deze adembenemende tentoonstelling.

spacer
					image
Earth from Above
Earth from Above
Why Canon sponsors the exhibition
Background on Yann
Equipment used
Reclame & sponsoring
Advertentiecampagnes
Sponsoring
Evenementen Beurzen
Europese Sponsoring
WNF
Stichting World Press Photo
De Canon Foundation