Le Mans

Canon Europa heeft een tweejarig sponsorcontract afgesloten voor de Amerikaanse Le Mans-serie en de 24-uurs race van Le Mans in Frankrijk.

Canon Europa sponsort het AUDI AG Infineon-Audi-Competition-Team in de internationaal gereden 24-uurs race van Le Mans (Frankrijk) en Amerikaanse Le Mans-serie (races die worden gereden in de V.S. en Canada) in het seizoen 2003/2004. Infineon is een belangrijke afnemer van halfgeleiderapparatuur van Canon.

Het Infineon-Audi-Competition-Team neemt in het seizoen 2003/2004 deel aan alle races van de ALMS en aan de 24-uurs race van Le Mans. Canon sponsort de twee Infineon AUDI R8's van het team Joest met de coureurs Frank Biela, Marco Werner en Philipp Peter, en Audi Sport UK met de coureurs Mika Salo, Jonny Kane en Perry McCarthy. Beide wagens dragen het logo van Canon boven de koplampen en op de achterspoiler.

In de eerste race van het seizoen 2003, de twaalf uur van Sebring / Florida in maart, behaalde het team Joest voor de vierde achtereenvolgende keer de overwinning.

Deelname van het team aan de 24-uurs race van Le Mans (Frankrijk) op 12 en 13 juni betekent een thuiswedstrijd voor Canon Europa. Een race waaraan stugge volhouders maar al te graag meedoen.

Verwante koppelingen:

spacer
					image
Reclame & sponsoring
Advertentiecampagnes
Sponsoring
Evenementen Beurzen
Europese Sponsoring
WNF
Stichting World Press Photo
De Canon Foundation