Mosaic of MTN Africa Cup of Nations football tournament

MTN Africa Cup of Nations 2008

Als onderdeel van onze langdurige steun aan het voetbal was Canon wederom officieel sponsor van het MTN Africa Cup of Nations 2008-voetbaltoernooi - het grootste pan-Afrikaanse sportevenement.

De steun van Canon aan de MTN Africa Cup of Nations 2008 toonde opnieuw onze voortdurende betrokkenheid bij de opkomende markten in het Midden-Oosten en de Afrikaanse landen.

Uit alle inzendingen selecteert het team van MTN Africa Cup of Nations 2008 heeft een reputatie als één van de meest levendige en interessante sportevenementen ter wereld.  Het laatste toernooi werd gehouden in Ghana van 20 januari  tot 10 februari  2008 waar een aantal van 's werelds beste spelers zorgden voor 3 weken spannend voetbal, bekeken door een wereldwijd tv-publiek van miljarden mensen.

In de competitie van dit jaar bereikte gastland Ghana de laatste vier en verloor toen met 1-0 van Kameroen in de eerste halve finale. Egypte won van Ivoorkust met 4-1 in de andere halve finale en kwam dus in de eindstrijd tegenover Kameroen te staan.  Het versloeg Kameroen met 1-0 en mocht de trofee houden die het in het toernooi van 2004 in eigen land had veroverd. Egypte krijgt de kans om hier drie overwinningen op rij van te maken in 2010 als het toernooi onder andere wordt gespeeld in Angola.

Het laatste hoofdstuk in onze langdurige relatie met voetbal van wereldklasse vormen onze activiteiten als officieel sponsor van UEFA EURO 2008TM.

Foto's: (l-r boven): (c) Lefty Shivambu/Gallo Images, (c) KAMBOU SIA/AFP/Getty Images, (c) Lefty Shivambu/Gallo/Getty Images, (c) Lefty Shivambu/Gallo Images/Getty Images, (l-r onder): (c) Lefty Shivambu /Gallo Images, (c) Lefty Shivambu/Gallo/Getty Images, (c) Lefty Shivambu/Gallo Images/Getty Images

spacer
					image
Reclame & sponsoring
Advertentiecampagnes
Sponsoring
Evenementen Beurzen
Sponsoractiviteiten
Voetbal
Fashion
Rode Kruis
WNF
WEEE Man
De Canon Foundation
Stichting World Press Photo
Golf