Onderzoek en ontwikkeling

Voortbouwend op een historie van vernieuwingen die onverminderd succes hebben geoogst, blijven we middelen en energie inzetten om de toekomstige behoeften van de mensheid te bepalen en daarin te voorzien. Onze engineers betrokken bij onderzoek en ontwikkeling hebben in Europa meer dan 600 patentaanvragen ingediend.

Dit biedt Canon Europa een strategische voorsprong op onze concurrenten. Onderzoek en ontwikkeling van Canon Europa is pas compleet als alles is geprobeerd om uit te zoeken welke concrete voordelen een vernieuwing kan bieden aan de eindgebruiker.

De hang naar ontdekking

Het toekomstige succes van Canon ligt in het maken van buitengewone nieuwe producten en daarom hechten we een uitzonderlijk groot belang aan onderzoek en ontwikkeling. De Advanced Technology Business Unit (ATBU) is in het leven geroepen om al onze activiteiten op het gebied van onderzoek en ontwikkeling in Europa meer te richten op marketing.

In samenwerking met onze twee centra voor onderzoek en ontwikkeling in Frankrijk en Engeland wil de ATBU elke vernieuwende technologie omzetten in een commerciële onderneming. Hoewel de aandacht voornamelijk is gericht op het creëren van nieuwe marktkansen voor de Business Units van Canon, met name in Europa of op mondiaal niveau, leveren we ook nieuwe technologieën aan derden.

Onderzoek en ontwikkeling is voor ons van cruciaal belang en daarom investeert de mondiale Canon-groep hierin 7,5% van de geconsolideerde inkomsten, aanzienlijk meer dan andere bedrijven. Onze engineers betrokken bij onderzoek en ontwikkeling hebben meer dan 600 patentaanvragen ingediend. Dit biedt Canon Europe een strategische voorsprong op de concurrentie.

Onderzoek en ontwikkeling zijn gericht diverse gebieden, waaronder technologieën voor het ophalen van tekst en beelden, 3-D afbeeldingen, spraakherkenning en verwerking van natuurlijke taal (NLP), beeldcommunicatie en netwerktechnologieën.

Veel van de ontwikkelde technologieën worden in andere producten, apparatuur of software toegepast. Vaak voorzien deze technologieën in extra functies of eigenschappen waardoor een goed product nog beter wordt.

Canon Europe kan nu producten onderzoeken, ontwikkelen, fabriceren, op de markt brengen en verkopen in en voor de eigen regio.

spacer
					image

Over Canon

Filosofie
R&D
Technologie
Feiten & Cijfers
Informatie voor investeerders
Namaakpreventie
Canon Wereldwijd
Parallel Products Information