Kyosei

Kyosei, Canons bedrijfsfilosofie, vormt de kern van ons merk, onze activiteiten en onze sponsoring. ''Kyosei'' is een Japans woord dat zoveel betekent als 'samen werken en leven voor het algemeen belang', een filosofie die door alle medewerkers van Canon in de gehele organisatie wordt omarmd. Deze filosofie vormt de grondslag van onze missie en onze waarden, de manier waarop wij met mensen omgaan en waarop ons bedrijf wordt geleid.

Meer nog dan onze bedrijfsactiviteiten, beïnvloedt Kyosei onze houding ten opzichte van de samenleving en organisaties over de gehele wereld. Wij vinden het uitermate belangrijk of iemand wel of niet een goede collega is en zijn ons zeer bewust van de effecten die onze activiteiten hebben op onze klanten, medewerkers, partners en op de wereld om ons heen.

Canon is van mening dat een milieubewuste houding een onmisbare eigenschap is van een goede medewerker. Vanaf de ontwikkeling, de productie en het gebruik van producten, tot en met de recycling van producten doen we ons uiterste best om milieuvriendelijke producten te ontwikkelen. Al onze producten zijn ontwikkeld met het oog op energiebesparing, natuurbehoud en het terugdringen van schadelijke stoffen. Onze inspanningen zijn wereldwijd in meer dan 20 fabrieken beloond met het wereldberoemde ISO 14001-certificaat. Verder dragen onze copiers in Duitsland het Blue Angel-keurmerk.

spacer
					image
Filosofie
Kyosei
Leven volgens onze waarden
Onze toekomst is hiervan afhankelijk
Canon WWF Conservation Partner