Info over Canon Europa

Canon Europa is een dochteronderneming van het Japanse Canon Inc. Canon staat bekend om haar innovatieve benadering van zowel zaken als technologie. Dit gecombineerd met onze betrokkenheid bij imaging en de ontwikkeling van informatietechnologie, een sterke focus op de klant en goede 'corporate practices', en dan is het duidelijk waarom we een gerespecteerd wereldwijd bedrijf zijn.

Canon Europa Amstelveen

Canon wordt bestuurd door drie regionale hoofdkwartieren in Japan, Amerika en Europa. Het heeft wereldwijd meer dan 165.000 mensen in dienst in meer dan 50 landen. Een beleidscyclus van vijf jaar is de basis voor de gehele organisatie en leidt ons naar ons doel om wereldleider te worden in alle door ons gekozen markten.

Canon Europa heeft meer dan 11.000 mensen in dienst, verdeeld over 20 landen en draagt voor meer dan 30% bij aan de omzet van het bedrijf in de wereld.

Canon Europa heeft zich regionaal gevestigd door verschillende zelfstandige commerciële units. Om aan bedrijfsdoelen te voldoen, heeft onze interne structuur zich zo ontwikkeld dat alle divisies worden gestroomlijnd door hetzelfde beleid, uitwisseling van de beste aanpak en dezelfde operationele systemen die ons in staat stellen om de kwaliteitsproducten en de service te bieden waar we om bekend staan.

Om onze strategische doelen te bereiken, heeft Canon Europa zijn focus op de belangrijkste afzetmarkten hernieuwd, waarbij we onze expertise richten op het aanbieden van de beste kwaliteit en rendabele en vooral betrouwbare consumenten- en bedrijfsproducten. Dit wordt versterkt door onze pan-Europese slogan – ‘You Can’ – die een betrokken merkidentiteit symboliseert die op informele wijze communiceert met zowel klanten als werknemers. De Kyosei-filosofie ondersteunt al onze zaken- en bedijfsactiviteiten, en zorg dat we te allen tijde bewust zijn van onze bedrijfsverantwoordelijkheden.

We zijn trots op ons bedrijf en op de manier waarop we zaken doen. We doen ons best om de best mogelijke producten te leveren aan onze klanten, meer groei en winst te bieden aan onze aandeelhouders en onze werknemers een prettige en uitdagende werksfeer te verschaffen.

spacer
					image

Over Canon

Feiten en cijfers
Canon Europa
Canon Wereldwijd
Mijlpalen