Canon wereldwijd

Canon Inc., met hoofdkantoor in Tokio, Japan, wordt beschouwd als toonaangevende vernieuwer en leverancier van beeldbewerkings- en informatietechnologie, zowel voor consumenten als bedrijven.

Canon Inc. - Japan

Sinds de oprichting in 1937 past Canon de opgebouwde deskundigheid op het gebied van digitale en beeldbewerkingtechnologie toe voor nieuwe producten en activiteiten. Canon versterkt tevens de ontwikkelingsfuncties om organisatiestructuren op te zetten die groei stimuleren en cultiveren, terwijl de hele wereld kennismaakt met haar kwaliteitsproducten.

Bij de productie en zakelijke activiteiten over de hele wereld heeft Canon aandacht voor het milieu door milieutechnologieën te bevorderen en de recyclingsystemen te verbeteren.

Adres
Canon Inc. hoofdkantoor
30-2, Shimomaruko 3-chome,
Ohta-ku,
Tokio 146-8501
Japan

De producten van Canon worden over de hele wereld verkocht via rechtstreekse verkoop en wederverkopers. Canon is actief in Japan, Noord- en Zuid-Amerika en Europa, met in totaal 195 geconsolideerde dochterondernemingen. Het bedrijf telt ruim 180.000 werknemers.

Leiding
De heer Fujio Mitarai, President en Chief Executive Officer

Oprichting
Canon Inc. is oorspronkelijk in 1937 opgericht als Precision Optical Industry, Co., Ltd. De aandelen van Canon werden voor het eerst in 1949 genoteerd op de beurs van Tokio. 

spacer
					image

Over Canon

Filosofie
R&D
Technologie
Feiten & Cijfers
Informatie voor investeerders
Namaakpreventie
Canon Wereldwijd
Parallel Products Information