Softwaretechnologie

Bepalende factoren voor de waardering van digitale camera's, kopieerapparaten, faxapparaten, printers en andere geavanceerde technische apparatuur zijn snelheid en kwaliteit van beelduitvoer.

De belangrijkste technologie wordt gevormd door softwareprogramma's, zoals beeldverwerking. Canon zet zich in voor een betere werkomgeving door de ontwikkeling van nieuwe technologieën, waaronder die voor beeldopmaak, verwerking van diverse signalen, een efficiëntere en nauwkeurigere verwerking van tekst- en beeldinformatie en het ophalen van gegevens om systemen gebruikersvriendelijker te maken en de communicatie met de gebruiker te verbeteren.

Met name onze technologieën voor de verwerking van digitale beelden worden beschouwd als een belangrijke doorbraak op de weg naar nieuwe communicatiemethoden voor de digitale maatschappij van de toekomst. Door onderzoek naar en ontwikkeling van verschillende softwareprogramma's bevorderen we het potentieel van digitale beeldbewerking, om iedereen de mogelijkheid te bieden hun ideeën over te brengen zoals ze bedoeld zijn en ze voor iedereen, altijd en overal beschikbaar te maken.

Verwante sites

spacer
					image

Over Canon

Technologie van Canon
Optische technologie
Elektrofotografie (technologie)
Ultraprecisietechnologie
Productietechnologie
Softwaretechnologie
Technologie voor systeemintegratie
Bubble Jet-technologie
Apparatuurtechnologie
Informatie en telecommunicatie
Milieutechnologie
Technologie van de toekomst