Technologie van Canon

Partner in de ontwikkeling van toepassingen die zorgen voor een betere wereld

Het algemeen belang
De kern van de filosofie van Canon is de opvatting dat een diepgewortelde betrokkenheid bij de behoeften van het individu, zowel in de vrije tijd als op het werk, bijdraagt aan de vooruitgang.

Technologieën
Dit is de reden waarom Canon blijft werken aan de ontwikkeling van het brede, maar toch sterk samenhangende aanbod van geavanceerde technologieën, van visuele communicatie tot informatie-interactie en gemengde realiteit en nog veel meer, in overeenstemming met onze ideeën over de digitale toekomst.

Talrijke patenten
De passie voor details, een doorlopende speurtocht naar kwaliteit, een wereldwijde organisatie voor onderzoek en ontwikkeling waardoor multidisciplinair onderzoek en multifunctionele ontwikkeling mogelijk is, dragen alle bij aan het onophoudelijke succes van onze steeds vernieuwende groep: gedurende de laatste tien jaar is de Canon-groep wereldwijd constant koploper geweest in het aanvragen van patenten. Om die koppositie niet te verliezen, zullen onderzoek en ontwikkeling wereldwijd verder worden uitgebreid.

Technologie voor nieuwe markten
Het gaat niet om technologie alleen: het vermogen afzonderlijke technologiecomponenten te verrijken in combinatie met verschillende bijdragen uit andere onderzoeksgebieden om de klanttevredenheid te vergroten, heeft het succes van Canon tot nu toe ondersteund en zal in de komende jaren de stuwende kracht blijven achter onze inspanningen.

Partners
Partners vormen een belangrijke factor bij de activiteiten van Canon, omdat samenwerking de beste manier is om aandacht te besteden aan elk aspect van de veelzijdige hedendaagse werkelijkheid en te streven naar synergie.

Iedereen wil graag het beste van het leven maken, zowel thuis als op het werk. Canon is ervan overtuigd dat wederzijds begrip, bereidheid tot samenwerking en de juiste combinatie van technologieën dat mogelijk maakt.

spacer
					image

Over Canon

Filosofie
R&D
Technologie
Feiten & Cijfers
Informatie voor investeerders
Namaakpreventie
Canon Wereldwijd
Parallel Products Information
Technologie van Canon
Optische technologie
Elektrofotografie (technologie)
Ultraprecisietechnologie
Productietechnologie
Softwaretechnologie
Technologie voor systeemintegratie
Bubble Jet-technologie
Apparatuurtechnologie
Informatie en telecommunicatie
Milieutechnologie
Technologie van de toekomst