no consumer

Projectoren voor visualisatie, simulatie en fotografie

Canon biedt een verscheidenheid aan projectoren met verbluffende beelden voor allerlei visualisatie-, simulatie- en creatieve toepassingen. Dankzij de WUXGA-resolutie is helderheid en nauwkeurigheid voor 3D-modellering en prototyping, architectuur, mapping en CAD-omgevingen gegarandeerd. Maar ook professionele fotografen en andere creatieve bedrijven, zoals modehuizen en reclamebureaus, zullen de natuurgetrouwe projectie van 'echte' helderheid, levendige kleuren en uitstekend contrast waarderen.

Indrukwekkende beeldkwaliteit - ideaal voor fotografie

Projecteer foto's en video's met hoge resolutie, waarbij de 'echte' helderheid, levendige kleuren en uitstekend contrast van de originele foto's natuurgetrouw worden gereproduceerd. De beelden zijn helder, nauwkeurig en naadloos zonder rastereffect. Bovendien is er een breed scala aan vooraf ingestelde beeldmodi beschikbaar om verbluffende beelden bij bijna alle lichtomstandigheden en in bijna elke omgeving te garanderen.

Stunning image quality
Versatile connectivity

Veelzijdige connectiviteit

Een uitgebreide selectie aan ingangen, waaronder HDMI™, DVI, VGA en USB-poorten, zorgt voor moeiteloze projectie van stilstaande en bewegende beelden van verschillende standaard- en High Definition-bronnen. Daarnaast zijn deze projectoren eenvoudig op afstand te bedienen en via een LAN-netwerk te gebruiken dankzij de ondersteuning voor Crestron RoomView en NMPJ-functies.

Eenvoudig te installeren

Dankzij een verscheidenheid aan flexibele bedieningsmodi en eenvoudige aanpassingen kunnen deze projectoren bijna overal worden geïnstalleerd. Deze projectoren kunnen vrijstaand of met vaste installatie worden gebruikt en zijn eenvoudig op de muur of het plafond te monteren. Daarnaast lenen ze zich perfect voor installaties met één of meerdere projectoren, zoals gestapelde of gemengde systemen.

Ease of installation