no consumer

Installatieprojectoren

Projectoren met unieke, compacte plafondmontage en vaste installatie voor grote ruimten die perfect zijn voor kantoren en professionele beeldweergave, van kerken tot musea. Deze projectoren bieden een verbluffende visuele impact met de nauwkeurigheid van foto's, naadloze rastervrije video's en vloeiende kleurgradaties. Modellen met verwisselbare lenzen bieden een verscheidenheid aan gemotoriseerde lenzen met uitstekend contrast en fantastische helderheid die aan vrijwel alle installatievereisten voldoen.

Eenvoudige installatie en onderhoud

De gemotoriseerde zoom, focus en lensverschuiving kunnen eenvoudig met een afstandsbediening worden bediend met de nauwkeurigheid van een halve pixel: ideaal voor installaties van één of meerdere projectoren, zoals gestapelde en gemengde systemen en domes. Onderhoud ging nog nooit zo snel en eenvoudig. De uiterst efficiënte lamp is eenvoudig te bereiken via de achterzijde van de projector en ook het luchtfilter is eenvoudig eruit te schuiven. Hiermee houdt u de onderhoudskosten laag en minimaliseert u downtime.

Easy installation
Interchangeable lenses

Verwisselbare lenzen

Er is een assortiment van vijf uitstekende verwisselbare lenzen beschikbaar. Canon's unieke lenstechnologie is ontworpen voor uitstekende nauwkeurigheid en biedt precieze geometrie en scherpe focus met minimale vervorming en minimale chromatische aberratie. Het resultaat is prachtige, heldere en levendige beelden van constant niveau, welke lens u ook gebruikt.  Elke lens kan indien vereist eenvoudig op locatie worden verwisseld, waardoor u zelfs in grote ruimten een zeer goede beeldkwaliteit kunt garanderen.

Veelzijdige kwaliteitsbeelden

Deze projectoren bevatten het nieuwste optische AISYS-systeem voor opmerkelijk vloeiende beelden. Er zijn vele ingangen beschikbaar, zoals HDMI en DVI, waarmee picture-by-picture-projectie van verschillende bronnen en Network Multi-Projection mogelijk wordt.  Dankzij ingebouwde Edge blending kunt u naadloos beelden van meerdere projectoren combineren. Met vierpunts trapeziumfoutcorrectie blijft het beeld scherp en accuraat, zelfs als vanuit een hoek wordt geprojecteerd. Met horizontale en verticale registratieaanpassing kunt u de perfecte RGB-paneelaanpassing bereiken.

Versatile high-quality imaging
Short throw/ultra short throw projectors

Projectoren met (ultra)korte projectieafstand

Deze groothoekprojectoren zijn ideaal voor interactieve toepassingen in klaslokalen en voor presentaties in kleine vergaderruimten, kantoren en open ruimten. Met Canon's projectoren met (ultra)korte projectieafstand, waaronder HD 1080p-projectoren met korte projectieafstand, geniet u van een nieuwe standaard in beeldkwaliteit vanaf ongeveer een derde van de projectieafstand van traditionele projectoren.

Compacte en draagbare projectoren

U bent met Canon's compacte en draagbare projectoren, waaronder USB-, HD- en ultradraagbare modellen, zeker van superieure projectiekwaliteit waar u ook bent, van klaslokalen tot heldere vergaderruimten. Ze zijn eenvoudig te bedienen, betrouwbaar en bevatten de laatste DLP-technologie en reproduceren daarmee telkens weer natuurgetrouw uw presentaties.

Compact and portable projectors