yes consumer

Compacte en draagbare projectoren

Met Canon's compacte, draagbare projectoren, waaronder USB-, HD- en ultradraagbare modellen, bent u verzekerd van superieure projectiekwaliteit waar u ook bent – van klaslokalen tot lichte vergaderruimten. Ze zijn eenvoudig te bedienen, betrouwbaar en bevatten de laatste DLP-technologie en reproduceren daarmee telkens weer natuurgetrouw uw presentaties.

Handig te vervoeren

Neem professionele presentaties met u mee, waar u ook naartoe gaat. Canon's compacte en draagbare projectoren zijn een uitstekende keuze voor het bedrijfsleven of het onderwijs, waar het belangrijk is om in meerdere verschillende ruimten op een campus of op kantoor te kunnen projecteren.  Ze zijn ook ideaal voor zakelijke professionals die veel onderweg zijn.

Convenient to transport
Versatile connectivity

Veelzijdige connectiviteit

Met de HDMI™- of VGA-ingangen kunt u stilstaande en bewegende beelden van een breed scala aan bronnen projecteren. Deze projectoren kunnen op afstand worden gecontroleerd en bediend via de RJ-45-poort en ondersteunen daarnaast de ‘Crestron Connected™'-standaard voor eenvoudige netwerkverbinding.

Eenvoudige installatie en energiebesparende functies

Deze projectoren zijn eenvoudig te installeren dankzij de uitgebreide trapeziumfoutcorrectie en bieden daarnaast kleurcorrectie waarmee u met verbluffende resultaten op gekleurde oppervlakten kunt projecteren als er geen scherm beschikbaar is.  De meeste modellen (behalve LV-300UST en LV-300USTi) kunnen direct worden uitgeschakeld, zodat u de projector meteen kunt loskoppelen en verplaatsen. Bovendien zorgt de energiebesparende modus voor kostenbesparing en minder ventilatorgeluid, voor een rustige omgeving zonder afleidingen.

Easy set up
Installation projectors

Installatieprojectoren

Projectoren met unieke, compacte plafondmontage en vaste installatie voor grote ruimten die perfect zijn voor kantoren en professionele beeldweergave, van kerken tot musea. Deze projectoren bieden een verbluffende visuele impact met de nauwkeurigheid van foto's, naadloze rastervrije video's en vloeiende kleurgradaties. Een verscheidenheid aan gemotoriseerde, verwisselbare groothoeklenzen garanderen uitstekend contrast en fantastische helderheid voor elke situatie.

Groothoekprojectoren met (ultra)korte projectieafstand

Deze groothoekprojectoren zijn ideaal voor interactieve toepassingen in klaslokalen en voor presentaties in kleine vergaderruimten, kantoren en open ruimten. Met Canon's projectoren met (ultra)korte projectieafstand, waaronder HD 1080p-projectoren met korte projectieafstand, geniet u van een nieuwe standaard in beeldkwaliteit vanaf ongeveer een derde van de projectieafstand van traditionele projectoren.

Short throw