yes consumer

Projectoren voor het bedrijfsleven en het onderwijs

Profiteer van een groot zakelijk voordeel met een assortiment compacte kantoorprojectoren, die stuk voor stuk hoge beeldkwaliteit en groot gebruiksgemak bieden. Deze projectoren zijn ideaal voor kantoren, klaslokalen, vergaderruimten en conferentiezalen en fungeren daarnaast uitstekend als smart-projectoren in klaslokalen, aula's of collegezalen. Kies uit draagbare modellen of modellen met vaste installatie; allemaal bieden ze indrukwekkende en vloeiende beelden.

Eenvoudige installatie

Dankzij een breed scala aan flexibele bedieningsmodi en eenvoudige aanpassingen kunnen deze projectoren bijna overal worden geïnstalleerd. De modellen met (ultra)korte projectieafstand zijn bovendien ideaal voor kleine ruimten. DVI- en HDMI-poorten bieden veelzijdige High Definition-connectiviteit en dankzij de PJLink- en NMPJ-functies kunt u via een LAN-netwerk projecteren en de projector op afstand bedienen.

Easy Installation
High quality images

Beelden van hoge kwaliteit

Canon's geavanceerde optische systemen zijn ontwikkeld om de uitvoer van kwaliteitsbeelden van de projector te optimaliseren en tegelijk een compact ontwerp te bieden. Deze projectoren bevatten ofwel de DLP- of de geavanceerde LCOS-paneeltechnologie voor scherpe, nauwkeurige afbeeldingen met echte kleurhelderheid en contrastverhoudingen die uitstekend zwart en detail weergeven.

Gemoedsrust dankzij standaard 3 jaar garantie van Canon

Canon-projectoren vallen onder het Canon European Warranty System (EWS), waarmee eventuele productdefecten gedurende een beperkte periode of periode na aankoop gratis worden opgelost (voorwaarden en bepalingen van toepassing). Het EWS bestaat uit twee verschillende diensten, afhankelijk van de locatie van de klant en waar het product is gekocht.

Peace of Mind