Canon PIXMA MG5450

Inkjetfotoprinters

PIXMA MG5450

Canon PIXMA MG5450

Hoogwaardige Photo All-in-One met Wi-Fi, printen via internet en afzonderlijke inktcartridges.

Hoogwaardige Photo All-in-One met 5 afzonderlijke inktcartridges en een stijlvol, laag design. Eenvoudig te bedienen, met een intuïtieve interface en kleurenscherm en ondersteuning voor printen via mobiel apparaat en internet.

Voordelen

 • Hoogwaardige Photo All-in-One met 5 inkten
 • Printen via internet met PIXMA Cloud Link
 • Stijlvol, laag ontwerp
 • Mobiel printen en Apple AirPrint
 • Snel hoogwaardige prints maken
 • My Image Garden-software
 • Direct printen op schijf en Auto Duplex
 • Meer printen met optionele XL-inktcartridges
PIXMA MG5450

Belangrijkste kenmerken

 • Alleen de inkt die bijna op is vervangen Alleen de inkt die bijna op is vervangen
 • Printkop voor fantastische prints van fotolabkwaliteit Printkop voor fantastische prints van fotolabkwaliteit
 • Foto's printen in hoge resolutie Foto's printen in hoge resolutie
 • Gebruiksvriendelijk kleurenscherm Gebruiksvriendelijk kleurenscherm
 • Rechtstreeks op schijf printen Rechtstreeks op schijf printen
 • Automatisch dubbelzijdig printen Automatisch dubbelzijdig printen
 • Wireless gebruiken en delen Wireless gebruiken en delen
 • Printer geschikt voor internet Printer geschikt voor internet
 • Geschikt voor tablets en smartphones Geschikt voor tablets en smartphones
 • Scannen in hoge resolutie Scannen in hoge resolutie
 • Een softwarepakket voor alle toepassingen Een softwarepakket voor alle toepassingen
 • Optionele inktcartridges met hoge capaciteit Optionele inktcartridges met hoge capaciteit

Productoverzicht PIXMA MG5450

Sluit je aan

Met Wi-Fi en AirPrint-ondersteuning kun je printen vanaf smartphones, tablets en Apple-apparatuur.

Wees creatief

Breng herinneringen weer tot leven met software die inspireert tot creatieve manieren van printen.

Uitmuntende kwaliteit

De unieke technologie van PIXMA-printers voor printen en inkt produceert uitstekende prints van een hoge kwaliteit.

Meer productinformatie

Krachtige prestaties

Deze Photo All-in-One met Wi-Fi-connectiviteit en Cloud Link is vanaf overal in huis gemakkelijk toegankelijk en te delen. Je kunt printen via internet op vrijwel elke plek, ook vanaf mobiele apparaten. Het 5-kleuren inktsysteem maakt deze All-in-One perfect voor het printen van hoogwaardige documenten en foto's, en voor kopiëren en scannen. De printer is voorzien van een onovertroffen FINE-printkop van 1 pl met een printresolutie van 9600 dpi en een hoge A4 ISO ESAT-printsnelheid van 15 ipm in zwart-wit/10 ipm in kleur.

Printen via internet

Print direct vanaf internet met PIXMA Cloud Link. Gebruik het printerscherm om via CANON IMAGE GATEWAY foto's in je online albums te kiezen en te printen. Direct toegang tot kalenders, briefpapier en andere sjablonen in de PIXMA Cloud. Met Google Cloud Print kun je vanaf vrijwel elke locatie e-mails, foto- en PDF-bijlagen en Google Docs-documenten printen via je Gmail-account.

Geschikt voor smartphones en tablets.

Met Canon’s Easy-PhotoPrint-app kun je draadloos printen van en zelfs scannen naar je smartphone en tablet. Dankzij de ondersteuning voor Apple AirPrint kun je bovendien foto's, e-mails, webpagina's en andere documenten printen vanaf je iPhone, iPad of iPod touch.

Stijlvol ontwerp

Deze All-in-One neemt met zijn compacte, lage ontwerp weinig plaats in en is een aanwinst in elke omgeving. Dankzij het Snap Edge-design is de inkt snel en gemakkelijk te vervangen en de twee papiercassettes kunnen gelijktijdig normaal papier en fotopapier bevatten.

Creatieve software

Met de My Image Garden-software kun je de mogelijkheden van je PIXMA optimaal benutten, eenvoudig foto's printen, scannen en onlineservices gebruiken. Dankzij gezichtsdetectie en krachtige functies voor het organiseren van foto's kun je alle foto's zoeken die op je pc zijn opgeslagen en deze op creatieve manieren combineren. Je kunt je schijven personaliseren en het organiseren ervan vergemakkelijken door direct te printen op Blu-ray-schijven, cd's en dvd's. Met de Print Your Days-app kun je foto's direct vanuit Facebook ordenen en printen.

Besparen met PIXMA

Bespaar op de papierkosten en maak professionele documenten met automatisch dubbelzijdig printen. Om energie te besparen, schakelt de automatische in-/uitschakeling de printer automatisch uit na de geselecteerde tijd en weer in als je begint te printen. Bespaar geld dankzij de afzonderlijke inktcartridges. Je hoeft alleen de inktcartridge te vervangen die leeg is. Met de kosteneffectieve XL-inktcartridges kun je tot 2,2 keer meer pagina's printen dan met standaardcartridges. Ze hoeven dus minder vaak te worden vervangen, wat een uitkomst is als je veel moet printen.

Productspecificaties

Accessoires & Consumables

Standaard inktcartridges

Dankzij Canon's unieke printkoptechnologie (FINE) print iedere PIXMA documenten en foto's van uitstekende kwaliteit op hoge snelheid. Originele Canon-inkt garandeert de beste kwaliteit, prints die lang meegaan en een betrouwbare printer.

PGI-550PGBK

Inktcartridge met zwarte pigmentinkt
Deze zwarte pigmentinkt wordt gebruikt voor het printen van documenten op normaal papier en verzekert je van haarscherpe, heldere tekst die lang mooi blijft. Met de 15 ml inktcartridge kun je tot 300 A4-pagina's printen.

CLI-551BK

Zwarte-inktcartridge
Deze zwarte inkt wordt gebruikt voor het printen van foto's. In combinatie met Canon-fotopapier worden je foto's beschermd tegen verkleuring door het ChromaLife100+ systeem. Met de 7 ml inktcartridge kun je tot 376 kleurenfoto's van 10 x 15 cm printen.

CLI-551C

Cyaan-inktcartridge
Deze cyaan inkt wordt gebruikt voor het printen van documenten en foto's. In combinatie met Canon-fotopapier worden je foto's beschermd tegen verkleuring door het ChromaLife100+ systeem. Met de 7ml inktcartridge kun je tot 332 A4-pagina's printen.

CLI-551M

Magenta-inktcartridge
Deze magenta inkt wordt gebruikt voor het printen van documenten en foto's. In combinatie met Canon-fotopapier worden je foto's beschermd tegen verkleuring door het ChromaLife100+ systeem. Met de 7 ml inktcartridge kun je tot 319 A4-pagina's printen.

CLI-551Y

Gele-inktcartridge
Deze gele inkt wordt gebruikt voor het printen van documenten en foto's. In combinatie met Canon-fotopapier worden je foto's beschermd tegen verkleuring door het ChromaLife100+ systeem. Met de 7 ml inktcartridge kun je tot 344 A4-pagina's printen.

XL-inkten

Met Canon's originele XL-cartridges met hoge capaciteit kun je meer printen voor minder zonder in te leveren op kwaliteit. Met de PIXMA XL-cartridges kun je aanzienlijk meer prints maken dan met standaardcartridges. De cartridges hoeven dus minder vaak te worden vervangen, ideaal als je veel print.

PGI-550PGBK XL

XL-inktcartridge met zwarte pigmentinkt
Deze zwarte pigmentinkt biedt hoge capaciteit en levert tot 1,6x meer prints dan de standaardcartridge. Deze zwarte pigmentinkt wordt gebruikt voor het printen van documenten en levert haarscherpe, heldere tekstprints die lang goed blijven. Met de 22 ml inktcartridge kun je tot 500 A4-pagina's printen.

CLI-551BK XL

XL-inktcartridge met zwarte inkt
Deze zwarte inkt biedt hoge capaciteit en levert tot 2x meer prints dan de standaardcartridge. De zwarte inkt met het ChromaLife100+ systeem wordt gebruikt voor het printen van foto's. Met de 11 ml inktcartridge kun je tot 1130 kleurenfoto's van 10 x 15 cm printen.

CLI-551C XL

XL-inktcartridge met cyaan inkt
Deze cyaan inkt biedt hoge capaciteit en levert tot 2x meer prints dan de standaardcartridge. De cyaan inkt met het ChromaLife100+ systeem wordt gebruikt voor het printen van documenten en foto's. Met de 11 ml inktcartridge kun je tot 695 A4-pagina's printen.

CLI-551M XL

XL-inktcartridge met magenta inkt
Deze magenta inkt biedt hoge capaciteit en levert tot 2x meer prints dan de standaardcartridge. De magenta inkt met het ChromaLife100+ systeem wordt gebruikt voor het printen van documenten en foto's. Met de 11 ml inktcartridge kun je tot 680 A4-pagina's printen.

CLI-551Y XL

XL-inktcartridge met gele inkt
Deze gele inkt biedt hoge capaciteit en levert tot 2x meer prints dan de standaardcartridge. De gele inkt met het ChromaLife100+ systeem wordt gebruikt voor het printen van documenten en foto's. Met de 11 ml inktcartridge kun je tot 695 A4-pagina's printen.

Value packs

Canon's value packs met inktcartridges zijn bedoeld om tijd en geld te besparen. Twin en Triple packs bevatten twee of drie dezelfde inktcartridges terwijl Multipacks twee of drie verschillende inktcartridges voor dezelfde printer bevatten. Ideaal voor veelvuldig gebruik en omgevingen met middelgrote tot grote printopdrachten.

CLI-551 C/M/Y/BK

Multipack met vier kleuren
Bespaar tijd en geld met dit multipack met vier kleuren: vier 7 ml inktcartridges met cyaan, magenta, geel en zwart. Het ChromaLife100+ systeem biedt prachtige resultaten en duurzaamheid in combinatie met Canon-fotopapier.

Fotopapier

PT-101

Photo Paper Pro Platinum
Professioneel fotopapier met uitmuntende kwaliteit en bescherming tegen vervagen. Dankzij een brede kleurweergave kunnen fotografen met dit glanzende, zware papier hun creativiteit de vrijheid geven.

LU-101

Photo Paper Pro Luster
Print foto's met levendige kleuren of indrukwekkende zwart-wit prints met Photo Paper Pro Luster. Met dit professionele fotopapier met Luster-structuur kun je thuis een traditionele uitstraling aan je prints geven, die je normaal alleen in een fotolab krijgt.

PP-201

Photo Paper Plus Glossy II
Canon's Photo Paper Plus Glossy II is het perfecte fotopapier voor superieure fotoprints met een glanzende afwerking. Dit hoogwaardige papier is perfect voor digitale foto's en extra prints.

SG-201

Photo Paper Plus Semi-gloss
Canon's Photo Paper Plus Semi-gloss is glad papier met een zachte glans dat aanvoelt als echt fotopapier. Met dit hoogwaardige papier ben je zeker van prachtige foto's met een verminderde glans voor een zachtere finish.

GP-501

Glossy Photo Paper "Everyday Use"
Glanzend fotopapier voor het printen van alledaagse foto's van fotolabkwaliteit. Met het fotopapier 'voor dagelijks gebruik' kun je op een voordelige manier thuis je vakantiefoto's printen met een mooie glanzende afwerking.

MP-101

Matte Photo Paper
Dit papier kan worden gebruikt voor hoogwaardige foto's, afbeeldingen en tekst met een matglanzende afwerking. Ook geschikt voor meer creatieve toepassingen, zoals wenskaarten, displays en papierkunst.

HR-101N

High Resolution Paper
Professional. Dit gecoate papier is ontworpen voor heldere kleuren en scherpe, levendige afbeeldingen. Ideaal voor het printen van professionele documenten, spreadsheets en presentaties die foto's en afbeeldingen bevatten.

TR-301

T-Shirt Transfer
Pas geheel naar eigen stijl je t-shirts, kussenhoezen en meer aan met foto's, afbeeldingen of een persoonlijk ontwerp met dit creatieve papier. Je print gewoon iets op het papier, en vervolgens strijk je dit op katoen of een katoenmengsel.

PS-101

Photo Stickers
Deze fotostickers kun je eenvoudig printen en plakken op de meeste gladde ondergronden. Gebruik de stickers om items een persoonlijke touch te geven met een creatieve afbeelding, of gewoon voor hoogwaardige etikettering. De keus is helemaal aan jou.

Ga naar www.canon.nl/ink/yield voor informatie over de capaciteit bij precies printen

Tutorials

Raadpleeg voor beschikbare kenmerken, de specifieke productspecificaties

Getting Started

Aan de slag

Dit korte filmpje introduceert de PIXMA MG-serie aan een groot publiek. In het filmpje demonstreert een jonge man de basisfuncties in zijn 'kantoor aan huis'.

Be Creative

Wees creatief

Dit korte filmpje bestaat uit 4 delen. Ieder deel bevat een demonstratie waarin te zien is hoe eenvoudig het is om PIXMA-functies en -software te gebruiken om thuis creatief bezig te zijn.

Wireless verbinding instellen

Je vindt hier de eisen voor het installeren van deze printer voor een wireless verbinding, de beschikbare verbindingsmethoden en de stapsgewijze instructies, en ook hoe je de fabrieksinstellingen kunt herstellen.