no consumer

PIXMA Inktcartridges

Sommige dingen werken beter samen dan alleen. Daarom is het verstandig om originele inkt en fotopapier van Canon te gebruiken, speciaal ontworpen voor PIXMA-printers, voor de best mogelijke resultaten. Vertrouw op Canon-inkt voor prachtige prints die lang meegaan.

Waarom originele Canon-consumables gebruiken?

Originele Canon-inkten halen het beste uit je Canon-printer, waardoor je altijd kunt rekenen op uitzonderlijke resultaten. Met Canon-inkten levert je Canon-printer keer op keer topprestaties.

Helderdere en nauwkeurigere kleuren


De originele Canon-inktformule levert ongelofelijk heldere en nauwkeurige kleuren, waardoor je gedenkwaardige momenten levensecht kunt vastleggen. Huidtinten komen natuurlijk over en lichte kleuren zijn levendig en realistisch. De zwarte pigmentinkt die wordt gebruikt voor het printen van documenten, produceert heldere, scherpe prints van kleine letters en zeer scherpe lijnen.

Foto's die lang mooi blijven


Originele Canon-inkt en origineel Canon-fotopapier zijn voor elkaar gemaakt. Hiermee maak je prints van uitmuntende kwaliteit die tot lang na het printen bestand blijven tegen vervaging. Printen met Canon-fotoprinters met echte ChromaLife100, ChromaLife100+ of LUCIA-inkten op Canon-fotopapier zorgt ervoor dat je afbeeldingen een leven lang mooi blijven.

Bescherm je printer


Met Canon's unieke FINE-printkoptechnologie die in elke PIXMA-printer wordt gebruikt, maak je prints van uitstekende beeldkwaliteit en print je documenten met hoge snelheid. De diameter van de spuitmondjes is slechts 0,009 mm. Het is daarom zeer belangrijk inkt te gebruiken die speciaal is ontwikkeld om met deze nauwkeurige FINE-printkoppen te kunnen werken. Originele inkt garandeert printkwaliteit en zorgt voor een langere levensduur van je printer.

Hoe herken je originele Canon-inkt?

Originele Canon-inktcartridges zijn verkrijgbaar in twee soorten verpakkingen: papier en kunststof. Hieronder lees je hoe je deze kunt herkennen.

Papieren inktverpakking

Copy of [MASTER] Picture_XL-inks

Om je te helpen originele Canon-inkt te herkennen, bevindt zich op de kartonnen verpakking van alle originele inktcartridges een uniek Canon-hologram. De hologrammen hebben unieke eigenschappen, die afhankelijk van de kijkhoek veranderen. De woorden 'Canon' en 'Genuine' worden weergegeven wanneer vanuit bepaalde hoeken wordt gekeken, en afbeeldingen veranderen van rechte naar golvende lijnen.

Kunststof inktverpakking

Copy of [MASTER] Picture_XL-inks

De blisterverpakking (thermogevormde herbruikbare kunststof) biedt de grote winkelbedrijven optimale productbescherming en efficiënte mogelijkheden het product te presenteren. De unieke vormgeving van de blisterverpakking, die uniek is voor Canon, zorgt er in combinatie met de hoogwaardige afwerking (print en afdichting) voor dat je een origineel product eenvoudig kunt herkennen. Canon-blisterverpakkingen voor inktcartridges zijn gemaakt van minimaal 70% gerecycled materiaal.

Zoek informatie over het type inktsysteem en de technologie achter de PIXMA-inkten. Ontdek hoe het aantal pagina's worden berekend dat je kunt printen met iedere inkt en hoeveel kosten je kunt besparen met XL-inkten.

FINE-cartridges

[MASTER] Picture_FINE Cartridge

FINE cartridgesystemen bieden je optimaal gemak omdat je slechts twee cartridges hoeft te vervangen. De kleurencartridge bevat cyaan, magenta en gele inkten voor kleurenprints, terwijl de zwarte cartridge zwarte pigmentinkt bevat voor het printen van tekst. Dit systeem wordt meestal gebruikt bij instapprinters.

Gescheiden inktcartridges

[MASTER] Picture_Single Inks

Gescheiden inktcartridges optimaliseren de efficiëntie, omdat iedere inktkleur een eigen vervangbare cartridge heeft. Je kunt een cartridge dus vervangen als een bepaalde kleur op is. Het systeem met gescheiden cartridges levert hoogwaardige prints met 5 of meer inktkleuren en wordt gebruikt in printers uit het middensegment en voor professionele printers.

Bespaar geld met XL-inkten

Bespaar geld op originele Canon-inkt met deze optionele XL-cartridges met hoge capaciteit en print meer voor minder. Bespaar geld met Twin Packs en Multipacks - deze handige packs zijn heel voordelig.

Inktverbruik

Of je nu een vervangende inktcartridge of een gloednieuwe printer koopt, het aantal pagina's dat je met een enkele inktcartridge kunt printen - ook wel inktverbruik genoemd - is een belangrijke overweging.

Consumables-zoekfunctie

Je vindt de juiste inktcartridges en het juiste papier voor je PIXMA-printer met de Canon-consumables zoekfunctie. Maak hoogwaardige foto's met een lange levensduur of professioneel ogende documenten met originele consumables van Canon.