PIXMA fotoprinters voor thuis

Je maakt heel gemakkelijk mooie, creatieve dingen met de gebruiksvriendelijke en slim ontworpen reeks PIXMA-thuisprinters en All-in-Ones. Deze stijlvolle, compacte fotoprinters passen perfect in huis en leveren elke keer opnieuw resultaten van uitstekende kwaliteit. Met de Wi-Fi modellen kun je eenvoudig wireless printen vanaf je pc, smartphone en tablet.

Home Printing

Ideaal voor thuis

Stijlvolle, ruimtebesparende ontwerpen die in elk huis passen

PIXMA-fotoprinters voor thuis zijn prachtig uitgevoerd in elegante lijnen en kleuren en passen in elke thuisomgeving.

Dankzij innovatieve ruimtebesparende voorzieningen kunnen ze overal in huis worden geplaatst, ook dicht tegen een muur aan of op een plank, en kunnen inkt en papier heel eenvoudig worden vervangen.

PIXMA fits perfectly in your home

Wireless printen

Eenvoudig wireless printen vanaf pc's en mobiele apparaten

Met de Wi-Fi voorziening kan het hele gezin overal in huis wireless van de PIXMA-printer gebruikmaken. Download Canon’s gratis app of gebruik Apple AirPrint om vanaf smartphones en tablets te printen. Bij bepaalde modellen kun je zelfs overal via internet printen, of met het scherm van je printer rechtstreeks vanuit de cloud.

Hoogstaande kwaliteit

Ervaar de PIXMA-fotokwaliteit en de mogelijkheden van de software

Ontdek het volledige creatieve potentieel en de kwaliteit van je PIXMA. Ervaar Canon’s unieke printtechnologie waarmee je thuis snel kunt printen met fotolabkwaliteit. My Image Garden-software helpt je om je foto's te ordenen en te printen en geeft je inspiratie voor creatieve ideeën. Met de onlineservice CREATIVE PARK PREMIUM maak je professionele wenskaarten, kalenders en prachtige 3D-kunstwerkjes van papier.

PIXMA output

Inktcartridges

Vertrouw op de speciaal door Canon ontwikkelde inkt voor prachtige foto's die lang mooi blijven en duurzame kwaliteitsprints van je documenten uit je PIXMA.

Bespaar geld op inkt

Dankzij de XL-cartridges met hoge capaciteit en de Multipacks bespaar je geld op originele Canon-inkt zonder kwaliteitsverlies.

Fotopapier

Vind het Canon-fotopapier dat het beste aansluit bij jouw wensen, of je nu kwaliteitsfoto's print of fijn samen met je kinderen knutselt.

Support

Download stuurprogramma's, software, firmware en handleidingen, en krijg online toegang tot technische ondersteuning en probleemoplossing voor je PIXMA-inkjetprinter.

Op zoek naar inkt?

Je vindt de juiste inktcartridges en het juiste papier voor je PIXMA-printer met Canon's consumables-zoekfunctie.

Heb je hulp nodig bij het vinden van een printer?

Kijk op Vind de juiste printer, om de beste printer voor thuis of op kantoor te vinden. Vergelijk Canon's All-in-One-, laser- en inkjet-fotoprinters.